استخدام نخبگان در هیات علمی دانشگاه های تحت نظر وزارت بهداشت و علوم، دانشگاه آزاد اسلامی در زمان مقرر صورت می گیرد. داوطلبان واجد شرایط استخدام در هیات علمی دانشگاه ها می توانند در موعد مقرر با بارگذاری مدارک موردنیاز بر روی سایت تعیین شده درخواست خود را مبنی بر جذب هیات علمی از طریق تکمیل مراحل ثبت نام اعلام نمایند.
برای مشاوره جذب نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها
برای مشاوره جذب نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها
دانشگاه های مختلف زیر نظر وزارت علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی همواره سالانه برای جذب نیروی متخصص در هیات علمی از میان داوطلبان نخبه افرادی را انتخاب می کنند. به عبارتی بنیاد ملی نخبگان در راستای کمک به جذب هیات علمی دانشگاه ها و افزایش سطح سواد، می تواند افرادی را که از استعداد تحصیلی درخشانی برخوردار می باشند را جهت استخدام در منصب هیات علمی دانشگاه ها معرفی می نماید.
به همین منظور به دلیل جلوگیری از مهاجرت افراد نخبه و برگزیده علمی و نیز کاهش سطح آموزش و تخصص گرایی در آموزش عالی؛ وزارت علوم، بهداشت و هیئت مرکزی دانشگاه آزاد در نظر دارند بخشی از ظرفیت جذب هیات علمی خود را به برگزیدگان بنیاد ملی نخبگان اختصاص دهند. در ادامه برای آشنایی با روند ثبت نام استخدام نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها، زمان، شرایط و نحوه استخدام نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها توضیح داده شده است.
به طور معمول داوطلبان به منظور این که جذب هیات علمی شوند، می بایست منتظر فراخوان هر یک از وزارتخانه ها بوده و سپس برای ثبت نام و اپلود مدارک؛ تکمیل درخواست خود را پیگیری نمایند. با توجه به اطلاعیه جدید، نخبگان کشوری امکان ثبت نام و بارگذاری مدارک خود را بدون محدودیت زمانی خواهند شد.
دبیرخانه جذب بنیاد ملی نخبگان جهت تسریع فرآیند بررسی صلاحیت عمومی برگزیدگان، از طریق کار گروه بررسی صلاحیت عمومی هیات مرکزی جذب هیات علمی وزارتخانه ها و دانشگاه ها اقدام کرده و روند ثبت نام ایشان را جدا از دیگر داوطلبان پیگیری می نماید.
به طور کلی، با توجه به اظهارات دبیر هیات اجرایی جذب نخبگان، زمان ثبت نام استخدام نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها محدود به بازه زمانی خاصی نبوده و داوطلبان می توانند در طول سال به ارسال رزومه و مدارک خود در سامانه جذب نخبگان هیات علمی به آدرس jazb.bmn.ir که یکی از سامانه های مربوط به ثبت نام بنیاد ملی نخبگان می باشد، اقدام نمایند.
هر یک از وزارت های علوم و بهداشت و هیات مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی موظف گشته اند که حداکثر طی دو ماه از تاریخ ابلاغ این مصوبه، دسترسی های لازم را در سامانه های مربوطه برای دبیرخانه جذب بنیاد فعال کنند. با توجه به این موضوع، ثبت نام داوطلبان جذب در هیات علمی دانشگاه ها به طور کامل امکان پذیر خواهد بود.
داوطلبان با توجه به این نکته که محدودیت زمانی در ثبت نام نخبگان هیات علمی را ندارند، امکان نام نویسی در دیگر فراخوان ها را نیز دارند. پیشنهاد می شود داوطلبان با مطالعه مقاله زیر از شرایط و نحوه جذب هیات علمی وزارت علوم نیز مطلع شوند.
ثبت نام و استخدام نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها نیز مانند شرایط ثبت نام فراخوان جذب هیات علمی وزارت علوم از شرایط عمومی و اختصاصی برخوردار بوده که بنیاد ملی نخبگان، شرایط و امتیازات را در شیوه نامه های اعلامی منتشر کرده تا داوطلبان دارای اولویت بر اساس واجد شرایط بودن اقدام به ثبت نام نمایند. در این قسمت مقاله به منظور سهولت دسترسی مخاطبان، شرایط به صورت کامل شرح داده شده است:
تابعیت جمهوری اسلامی ایران
تدین به دین اسلام و یا یکی از ادیان رسمی مندرج در قانون اساسی کشور
اعتقاد و التزام عملی به نظام و قانون اساسی کشور ایران
عدم محرومیت از استخدام در ارگان های دولتی
عدم اعتیاد به مواد مخدر، روان گردان و دخانیات
داشتن سلامت روحی و جسمی متناسب با فعالیت مورد نظر
داشتن مدرک پایان خدمت و یا معافیت قانونی از دوره سربازی
موارد ارائه شده از مهم ترین شرایط هیات علمی شدن با توجه به شیوه نامه های منتشر شده می باشند. چنانچه داوطلبی واجد تمامی شرایط نباشد، از ادامه روند ثبت نام حذف گشته و امکان پذیرش در فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه های مختلف را نخواهند داشت.
متقاضیان می بایست حداقل یکی از دو موارد زیر از را دارا باشند تا مجاز به ارائه مدارک خود تحت عنوان برگزیدگان نخبگان، جذب هیات علمی شوند.
دانش آموخته دوره دکتری تخصصی یا تخصص (رشته های علوم پزشکی) مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت.
دانشجو دوره دکتری تخصصی یا دانشجو رشته های علوم پزشکی مورد تایید وزارت علوم و وزارت بهداشت که تا پایان نیم سال تحصیلی ثبت درخواست خود فارغ التحصیل می گردند.
داوطلبان با دارا بودن شرایط اولیه فوق، در صورتی که حداقل 250 امتیاز از جدول شیوه نامه کسب نمایند، مدارک ایشان به کارگروه تخصصی ارجاع می گردد. همچنین به منظور اطلاعات بیشتر برای داوطلبان، جدول پیوست امتیازات نخبگان بنیاد ملی نخبگان در ادامه قرار داده شده است.
لازم به ذکر است که نخبگان در مقایسه با دیگر داوطلبان از اولویت در بررسی مدارک، اختصاص ظرفیت مجزا، معرفی ایشان به آموزش عالی جدا از بازه زمانی و از سویی از تسهیلات فرهنگی رفاهی، پژوهشی و نظام وظیفه بنیاد بهره مند می گردند.
ثبت نام استخدام نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها و فراخوان هایی همچون فراخوان جذب هیات علمی وزارت بهداشت در سامانه جذب بنیاد ملی نخبگان به نشانی jazb.bmn.ir صورت می گیرد. داوطلبان می توانند قبل از اقدام به ثبت نام، راهنمای ارسال رزومه و ثبت نام موجود در این سایت را مطالعه نموده که در ادامه به منظور سهولت دسترسی مخاطبان راهنمای تصویری نحوه ثبت نام نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها توضیح داده شده است.
در ابتدا داوطلبان باید وارد سایت jazb.bmn.ir شوند.
گزینه جذب و حمایت هیات علمی را که انتخاب نمایند، وارد صفحه دیگری شده که اطلاعات هویتی ایشان مانند کد ملی و... از ایشان خواسته و داوطلبان یک رمز عبور می بایست برای خود تعریف نموده و آن را نگه دارند.
در ادامه ثبت نام ایشان قطعی شده و پورتالی برای داوطلب ساخته می شود. در قسمت داشبورد به ارسال و پیگیری رزومه خود اقدام نمایند.
دبیرخانه جذب بنیاد ملی نخبگان می تواند جهت تسریع فرآیند بررسی صلاحیت عمومی برگزیدگان، از طریق کارگروه بررسی صلاحیت عمومی هیات مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی اقدام کند. هیات مرکزی جذب نیز موظف است از زمان معرفی متقاضی توسط دبیر هیات اجرایی جذب نخبگان حداکثر طی دو ماه، صلاحیت عمومی وی را بررسی و نتیجه را به دبیرخانه جذب بنیاد ارسال کند.
متقاضیان می توانند به منظور جذب هیات علمی دانشگاه آزاد نیز در فراخوان شرکت نمایند. توصیه می کنیم با مطالعه مقاله زیر اطلاعات تکمیلی را کسب نمایند.
یکی از روش های جذب و استخدام نخبگان در دستگاه های اجرایی و دولتی، استخدام این افراد در وزارت آموزش و پرورش می باشد. با توجه به آخرین اطلاعات منتشر شده، داوطلبان متقاضی استخدام در آموزش و پرورش می توانند بدون آزمون جذب شوند. بر این اساس داوطلبان می بایست حتما شرایط مورد نیاز را داشته سپس به روشی که در آینده به طور کامل اعلام خواهد شد، برای تکمیل مراحل استخدام خود اقدام نمایند.
با توجه به اینکه هنوز اطلاعات دقیقی در خصوص این نوع از جذب و استخدام منتشر نشده، اما احتمال استخدام نخبگان در آموزش و پرورش با توجه به لزوم جذب افراد با پتانسیل بالا در بدون طی روند آزمون استخدامی دستگاه های اجرایی و ارگان های دولتی به ویژه آموزش و پرورش بالاتر رفته است.
بر این اساس که استخدام نخبگان در آموزش و پرورش بدون برگزاری آزمون صورت می پذیرد، داوطلبان می بایست در مصاحبه تخصصی شرکت کرده سپس با توجه نمره قبولی دریافتی، جذب این وزارتخانه خواهند شد. سوالات مصاحبه تخصصی نیز شامل سوالات مربوط به رشته انتخاب شده و همچنین سوالات عقیدتی سیاسی می باشد.
با توجه به توضیحات ارائه شده، دبیرخانه جذب بنیاد ملی نخبگان به منظور تسریع فرآیند بررسی صلاحیت عمومی برگزیدگان، امکان بررسی مدارک داوطلبان از کارگروه بررسی صلاحیت عمومی هیات مرکزی جذب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی را خواهد داشت.
هیات مرکزی جذب نیز موظف است از زمان معرفی متقاضی توسط دبیر هیات اجرایی جذب نخبگان حداکثر طی دو ماه، صلاحیت عمومی و شرایطی همچون شرایط سنی برای جذب هیات علمی وی را بررسی و نتیجه را به دبیرخانه جذب بنیاد ارسال نمایند.
افراد توجه داشته باشند که بارگذاری مدارک و رزومه از مهم ترین بخش هایی است در قبولی متقاضیان تاثیر شگرفی داشته که ایشان از بارگذاری پروژه های غیر مرتبط پرهیز نموده و ساختار رزومه نویسی درست را رعایت نمایند تا علاوه بر ارائه کامل صلاحیت علمی خود، برای مخاطبان خسته کننده نباشد.
داوطلبان می بایست توجه داشته باشند که پس از ارسال رزومه، مدارک ایشان توسط کارگروه تخصصی جذب هیات علمی بررسی می گردد. در صورتی که حد نصاب امتیاز لازم (250 امتیاز) را کسب نکرده و درخواست ایشان توسط کارگروه تخصصی پذیرفته نگردد، ایشان می توانند پس از گذشت حداقل 6 ماه از درخواست قبلی خود فعالیت های انجام گرفته خود را مجددا ارسال کنند.
با تکیه بر تجربه مشاوران هیوا برخی موارد دیگر از جمله تسلط کامل بر یک زبان خارجی، تجانس رشته در دو مقطع آخر تحصیلی و بالا بودن معدل داوطلبان می تواند فرآیند پذیرش ان ها را تسهیل نماید.
همچنین طی آخرین اطلاعیه منتشر شده در سامانه ساجد جذب هیات علمی دانشگاه آزاد، داوطلبانی که در فراخوان جذب نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها پذیرفته شده اند، دارای اولویت جذب بوده و می توانند در بازه زمانی اعلام شده برای شرکت در فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه آزاد اقدام نمایند.
در ادامه متقاضیان علاوه بر این که رزومه ی خود را به منظور استخدام نخبگان ارسال می نمایند، می توانند فراخوان های هیات علمی های وزارت علوم و وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد را نیز مدنظر داشته باشند. با مراجعه به مقاله زیر می توانید توضیحات تکمیلی در خصوص جذب هیات علمی وزارت بهداشت را را مطالعه نمایید.
کارشناسان مرکز مشاوره هیوا آماده اند اطلاعات لازم در خصوص استخدام نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها را به داوطلبان ارائه دهند. همچنین می توانید سوالات و مشکلات خود را در این زمینه با مشاوران مجرب هیوا در میان گذاشته و با عضویت در کانال تلگرام و دنبال کردن صفحه اینستاگرام آزمون های استخدامی هیوا از آخرین اخبار و تغییرات جذب هیات علمی مطلع گردید.
✔️ ثبت نام استخدام نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها محدود به بازه زمانی نبوده و داوطلبان می توانند در تمامی طول سال اقدام به ارسال رزومه نمایند که توضیحات تکمیلی تر در مورد زمان ثبت نام استخدام نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها در متن مقاله قرار گرفته است.
✔️ شرایط استخدام نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها به دو دسته شرایط عمومی و اختصاصی تقسیم شده که توضیحات بیشتر در متن مقاله ارائه شده است.
✔️ ثبت نام استخدام نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها در سامانه جذب بنیاد ملی نخبگان انجام می پذیرد. توضیحات بیشتر در متن مقاله ارائه شده است.
برای مشاوره جذب نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها
برای مشاوره جذب نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها
سلام با مدرک کارشناسی می توان در این طرح شرکت کرد ؟
سلام . شما نمی تونین در استخدام نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها شرکت کنین .
سلام درخواست جذب داده ام کی نتیجه اعلام می شود ؟
سلام . نتیجه درخواست استخدام نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها ، معمولا تا دو ماه بعد از ثبت درخواست اعلام میشه .
سلام برای ثبت نام باید چه اقدامی انجام شود ؟
سلام . برای ثبت نام استخدام نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها در سایت jazb.bmn.ir ثبت نام کنین .
سلام دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق هستم ، می توانم ثبت نام کنم ؟
سلام . نمی تونین در استخدام نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها شرکت کنین .
سلام من امتیازم به ۲۵۰ میرسه بعد دانشجوی برتر آموزشی شناخته شدم و هفت ترمه دکترامو دفاع می کنم بنظرتون شامل من میشه
سلام . می تونین در استخدام نخبگان در هیات علمی دانشگاه ها شرکت کنین ، البته باید در همان سال ثبت درخواست بهره مندی از این نوع شیوه پذیرش فارغ التحصیل بشین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 180000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©