آزمون دکتری از دو مرحله آزمون کتبی و مصاحبه تشکیل شده است . داوطلبانی که از مرحله اول این آزمون گذر کرده و فرم انتخاب رشته را تکمیل کردند در صورتی که تمامی شرایط شرکت در مصاحبه دکتری سراسری 1400 را دارا باشند ، وارد مرحله مصاحبه خواهند شد .
برای مشاوره شرایط شرکت در مصاحبه دکتری سراسری ۱۴۰۰
برای مشاوره شرایط شرکت در مصاحبه دکتری سراسری ۱۴۰۰
ممکن است برای هر کدام از شرکت کنندگان آزمون دکتری سراسری ۱۴۰۰ این سوال پیش بیاید که چه کسانی به مصاحبه دکتری دعوت خواهند شد ؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که هر دانشگاه به صورت جداگانه حد نصاب قبولی مرتبط با رشته های خود را اعلام می کنند و در کارنامه انتخاب رشته دکتری مشخص می شود که هر داوطلب با توجه به نمره کلی ( تراز آزمون کتبی ) که کسب کرده موفق به کسب حدنصاب دعوت به مصاحبه کدام یک از رشته محل های انتخابی خود شده است .
داوطلبانی که دعوت به مصاحبه شدند می بایست جهت انجام مصاحبه به دانشگاه های پذیرنده مراجعه نمایند . در جلسه مصاحبه علاوه بر اساتید یک یا دو نفر دیگر نیز جهت ارزیابی میزان توانمندی و تسلط متقاضیان در زبان انگلیسی ، پایان نامه ، رزومه و … بر جلسه نظارت خواهند داشت . در ادامه شرایط شرکت در مصاحبه دکتری سراسری 1400 را شرح می دهیم .
با توجه به دفترچه انتخاب رشته دکتری و اطلاعیه های سازمان سنجش در سال گذشته شرایط شرکت در مصاحبه دکتری سراسری به شرح زیر است :
1. ثبت نام آزمون دکتری 1400 و شرکت در آن
2. مجاز به انتخاب رشته دکتری شدن در یک یا همه دوره های روزانه ، نوبت دوم ، پیام نور ، غیرانتفاعی و پردیس خودگردان مطابق کارنامه اولیه آزمون دکتری
3. تکمیل فرم رشته محل های مورد علاقه در زمان انتخاب رشته دکتری 1400
4. کسب حدنصاب دعوت به مصاحبه دکتری با توجه به کارنامه انتخاب رشته دکتری
میزان تاثیر هر یک از مولفهها در سنجش و پذیرش دانشجو در مقطع دکتری ناپیوسته بر حسب هر یک از شیوه های آموزشی ـ پژوهشی و پژوهش محور به شرح زیر است :
الف ـ دکتری آموزشی ـ پژوهشی : سنجش و پذیرش برای ورود به دوره دکتری ناپیوسته آموزشی ـ پژوهشی بر اساس معیارهای زیر صورت می گیرد :
1ـ آزمون متمرکز ( 50 درصد )
2ـ سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری ( 20 درصد )
3ـ مصاحبه علمی و سنجش عملی ( 30 درصد )
ب ـ دکتری پژوهش محور : سنجش و پذیرش برای دوره دکتری ناپیوسته پژوهش محور بر اساس معیارهای زیر صورت می گیرد :
1ـ آزمون متمرکز ( 30 درصد )
2ـ سوابق آموزشی، پژوهشی و فناوری ( 20 درصد )
3ـ مصاحبه علمی و بخش عملی ( 30 درصد )
4ـ تهیه طرح واره ( 20 درصد )
افرادی که تمامی شرایط بالا را دارند می توانند بعد از تکمیل فرم صلاحیت عمومی آزمون دکتری از طریق سایت سازمان سنجش ، نسبت به پرداخت هزینه مصاحبه دکتری با توجه به دوره یا دوره هایی که به مصاحبه دعوت شدند ، اقدام کرده و در زمان مصاحبه دکتری دانشگاه های سراسری در جلسه مصاحبه دکتری 1400 حاضر شوند .
مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی هیوا آماده اند تا از طریق خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی به تمامی سوالات داوطلبان پاسخ دهند . برای دریافت مشاوره می توانید از طریق تلفن ثابت با مرکز مشلوره هیوا تماس بگیرید .
خیر . داوطلبان می توانند در صورت کسب حدنصاب دعوت به مصاحبه تمامی رشته محل های انتخابی خود ، سر جلسات مصاحبه حاضر شوند .
هر ساله وزارت علوم تعیین هزینه مصاحبه دکتری دانشگاه ها را به مسئولان آن واگذار کرده و دانشگاه ها نیز ضمن انتشار اطلاعیه ای با مضامین زمان و جزئیات برگزاری مصاحبه ، هزینه هر دوره را به اطلاع داوطلبان می رسانند .
بله اگر فردی فرم صلاحیت عمومی دکتری را تکمیل نکرده باشد اجازه شرکت در جلسه مصاحبه دکتری دانشگاه های سراسری را نخواهد داشت .
برای مشاوره شرایط شرکت در مصاحبه دکتری سراسری ۱۴۰۰
برای مشاوره شرایط شرکت در مصاحبه دکتری سراسری ۱۴۰۰
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با ایمیل یا شماره تلفن 9099071789 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 30000 ریال ) در ارتباط باشید تا از مزایای مشاوره حضوری گروه آموزشی هیوا بهره مند گردید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©