اطلاع از بارم بندی امتحان نهایی زبان انگلیسی پایه دوازدهم تجربی ۱۴۰۱ کمک می کند تا دانش آموزان از نحوه ارزشیابی امتحان نهایی مطلع بوده و هنگام مطالعه برای این امتحان اولویت خود را روی قسمت های مهم که دارای نمره بالایی هم هستند، قرار دهند.
برای مشاوره برنامه ریزی کنکور تجربی
برای مشاوره برنامه ریزی کنکور تجربی
درس زبان انگلیسی یکی از دروس ارائه شده برای دانش آموزان پایه دوازدهم رشته علوم تجربی است که آموزش و پرورش هر سال در دو نوبت دی و خرداد اقدام به برگزاری امتحان می نماید. لازم به ذکر است که امتحان زبان انگلیسی پایه دوازدهم در خرداد ماه بصورت هماهنگ کشوری و نهایی برگزار می شود.
آموزش و پرورش پیش از آغاز امتحانات نحوه ارزشیابی مستمر، ارزشیابی پایانی و بارم بندی درس زبان انگلیسی پایه دوازدهم تجربی را در اختیار دانش آموزان قرار می دهد تا علاوه بر بالا رفتن آمادگی آنان، سطح انتظارات از دبیران نیز مشخص گردد. در ارزشیابی و بارم بندی درس زبان انگلیسی پایه دوازدهم تجربی علاوه بر ارائه جزئیات نحوه ارزشیابی دبیران در امتحانات مستمر و پایانی و ذکر مقدار نمره اختصاص داده شده به هر مبحث کتاب درسی، بخش هایی از کتاب که نمره ای به خود اختصاص نمی دهند نیز مشخص می شود. در ادامه به بررسی جزئیات نحوه ارزشیابی و بارم بندی زبان انگلیسی پایه دوازدهم رشته علوم تجربی می پردازیم.
با نزدیک شدن به امتحان زبان انگلیسی پایه دوازدهم تجربی دانش آموزان و بزرگسالانی که می بایست در امتحان این درس شرکت کنند در پی یافتن بارم بندی امتحان نهایی درس زبان انگلیسی پایه دوازدهم تجربی ۱۴۰۱ می باشند. در این قسمت به جهت آشنایی با بارم بندی نوبت اول و دوم زبان انگلیسی دوازدهم تجربی بارم بندی منتشر شده توسط آموزش و پرورش را مطابق جدول زیر در اختیار شما قرار دادیم.
ردیف | موضوع | نمره |
1 | واژگان (VOCABULARY) | 2 |
2 | دستور زبان (GRAMMAR) | 2 |
3 | مهارت نوشتاری (WRITING) | 4 |
4 | مهارت خوانداری (READING) | 4 |
5 | شنیداری (LISTENING) | 4 |
6 | گفتاری (SPEAKING) | 4 |
جمع نمره | 20 |
دانش آموزان پایه دوازدهم متوسطه دوم علوم تجربی برای آشنایی با انواع سوالات امتحانات نهایی دوازدهم تجربی می توانند مقاله زیر را مطالعه نمایند.
ارزشیابی کتاب زبان انگلیسی پایه دوازدهم تجربی در دو بخش مستمر و پایانی صورت می گیرد ه در ادامه جهت آشنایی دانش آموزان جزییات هر یک از این بخش ها و نمره در نظر گرفته شده برای آن را بیان کردیم.
ارزشیابی مستمر
سوالات از بخش های مختلف کتاب و کتاب کار دانش آموزان که دبیر طرح می نماید.
نمره آزمون های مستمر 20 نمره می باشد که تقسیم کتبی و شفاهی آن توسط دبیر صورت می گیرد.
ارزشیابی پایانی
مهارت صحبت كردن (SPEAKING): چهار نمره از بيست نمره آزمون های نوبت اول و دوم به اين مهارت تعلق می گيرد. اين بخش از آزمون كه در زمانی مناسب پيش از برگزاری آزمون های كتبی مدارس برگزار می گردد شامل بخش های زير است:
تک گويی (MONOLOG): از دانش آموزان خواسته می شود در مورد موضوع (THEME) درس های خوانده شده ، مطالبی را به صورت تک نفره بازگو نمايند. به عنوان مثال از او می خواهيم چند جمله درباره فرهنگ لغت يا انرژی های پاک صحبت كند.
گفتگو (DIALOG): در اين بخش مكالماتی بين دانش آموز و معلم و يا دو يا چند دانش آموز در حيطه موضوعات كتاب صورت می گيرد. به عنوان مثال دانش آموزان درباره احترام به والدين و حس قدردانی با يكديگر يا با معلم خود به گفتگو می پردازند.
ايفای نقش (ROLE PLAY): در اين بخش از آزمون، به هر يك از دانش آموزان نقشی مرتبط، شبيه به بخش مكالمه اول كتاب يا كار گروهی (PAIRWORKS) بخش WHAT YOU LEARNED ارائه می گردد و دانش آموزان به صورت دو يا چند نفره به ايفای نقش مي پردازند. هدف از اين بخش به هيچ وجه حفظ عين مكالمات يا عبارات كتاب نيست و دانش آموزان می بايست به توليد خلاقانه بپردازند.
مصاحبه (INTERVIEW): در اين بخش دبير گرامی، پرسشهايی را در قالب مصاحبه از دانش آموزان مطرح می كند و دانش آموزان با توجه به اطلاعات قبلی (مطالب متوسطه اول و پايه دهم و يازدهم) و كتاب پايه دوازدهم به سؤالات ايشان پاسخ می دهند.
برای ارزشيابی بخش تلفظ (PRONUNCIATION) معلم در ضمن توليد دانش آموز، تلفظ و لحن آنها را در سطح مطالب يادگرفته شده بررسي و ارزيابی می كند. به دبيران محترم توصيه می گردد بخش آزمون صحبت كردن را به منظور حفظ مستندات ضبط نمايند و در كار پوشه دانش آموزان نگهداری نمايند. توصيه می شود به استراتژی های صحبت كردن (speaking strategies) كه در كتاب درسي در بخش listening and speaking آموزش داده شده اند توجه شود.
مهارت شنيداري (LISTENING): اين مهارت نيز چهار نمره از بيست نمره آزمون را به خود اختصاص می دهد. در اين بخش، سه متن كوتاه (بين هفت تا ده جمله) به صورت گفتگو يا متن خوانده شده به صورت تك گويي، ارائه می شود . يك متن از سه متن ياد شده مستقيما از متن كتاب CONVERSATION,READING,LISTENING AND SPEAKING) , WHAT YOU LEARNED) طراحي می گردد و سؤالات آن ها نيز همچون پرسش های مطرح شده در انتهاي هر بخش ( كوتاه جواب (در حد كلمه و عبارت)، پاسخ بلند (در حد جمله)، چند گزينه اي، درست و غلط و ...) مي باشد (يك نمره).
دو متن ديگر از متن های خارج از كتاب در حد مطالب كتاب درسی و ترجيحا با همان مضمون ها طراحی می گردد (سه نمره). نمونه سؤالات نيز همچون متن های شنيداری انتخاب شده كتاب درسی خواهد بود. در اين بخش نيز در زماني مناسب، پيش از شروع امتحانات كتبي مدارس، در هر كلاس به صورت مجزا برگزار می گردد.
متون مورد استفاده در بخش شنيداری می تواند برشی از فايل های كتاب درسی يا همان متن های ضبط شده با تلفظ استاندارد توسط معلم يا ساير منابع تكميلی باشد.
آزمون كتبي: این آزمون شامل چهار مهارت واژگان، دستور زبان، نوشتاری و خوانداری می باشد که هر بخش شامل موارد زیر است:
واژگان: در اين قسمت می توان از بخشهای GET READY , WORDBANK , NEW WORDS AND EXPRESSIONS و VOCABULARY DEVELOPMENT استفاده نمود. برای طرح پرسش های اين بخش از نمونه تمرينات موجود در بخش vocabulary در كتاب كار استفاده می شود.
دستور زبان (GRAMMAR): در اين بخش نيز نمونه سؤالات موجود در كتاب كار در هر سه سطح FORM, MEANING AND USE مورد استفاده خواهد بود.
مهارت نوشتاری: تمرينات موجود در كتاب كار و دانش آموز می تواند به عنوان نمونه سؤال مورد استفاده قرار گيرد. به عنوان مثال نوشتن قسمت های مختلف يك پاراگراف و در نهايت توليد يك پاراگراف مستقل.
مهارت خواندنی: در اين بخش يك متن از كتاب درسی و يك متن از خارج از كتاب درسی در سطح معلومات دانش آموزان و مطالب كتاب درسی ارائه می گردد. تمرينات، شبيه به موارد مطرح شده در كتاب های دانش آموز و كار می باشد: ( درست/ غلط، پاسخ كوتاه، پاسخ بلند، چند گزينه ای و غيره).
نکات مهم در خصوص ارزشیابی درس زبان انگلیسی پایه دوازدهم تجربی ۱۴۰۱
در تمامي بخشهاي آزمون، براي پاسخهاي در حد كلمه و عبارت 0.25 (از بيست) و براي پاسخهاي در حد جمله 0.5 نمره (از بيست) در نظر گرفته می شود.
برای تسهيل در طراحی سؤال مهارت های نوشتاری و خوانداری دوازده نمره ای، اين آزمون از 24 نمره طراحی می گردد و نمره نهائی تقسيم بر دو می گردد.
آزمون نوبت اول اين پايه تا پايان قسمت گرامر درس 2 می باشد.
کارشناسان سامانه مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص بارم بندی امتحان نهایی پایه دوازدهم ۱۴۰۱ را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا در اختیار متقاضیان قرار دهند. همچنین پیشنهاد می کنیم برای اطلاع از تازه ترین اخبار مربوط به این حوزه عضو کانال تلگرام و صفحه اینستاگرام هیوا باشید.
برای اطلاع از جزئیات دریافت کارنامه امتحان نهایی پایه دوازدهم مطالعه مقاله زیر توصیه می گردد.
✔ مطابق متن مقاله با آگاهی از بارم بندی سوالات امتحانات نهایی هر درس می توان بر اساس اولویت ها برای امتحانات نهایی برنامه ریزی نمود.
✔️ مطابق متن مقاله این قسمت 2 نمره از نمره امتحان نهایی انگلیسی را به خود اختصاص داده است.
✔️ تمامی نمره امتحان ارزشیابی پایانی نوبت دوم انگلیسی به سوالات کتبی این درس اختصاص می یابد که جزئیات دقیق هر درس در متن مقاله بیان شده است.
برای مشاوره برنامه ریزی کنکور تجربی
برای مشاوره برنامه ریزی کنکور تجربی
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 110000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©