سیستم پاسخگویی سازمان سنجش به منظور برقراری ارتباط بین داوطلبان آزمون های مختلف و مشاورین سازمان سنجش راه اندازی شده است. هر داوطلب می تواند پس از عضویت در سایت sanjesh.org نسبت به ثبت درخواست، اعتراض، بازیابی شماره پرونده و... در این سامانه اقدام کرده و پاسخ آن را نیز از همین طریق مشاهده نماید.
برای مشاوره سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش
برای مشاوره سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش
سازمان سنجش مجری ثبت نام، برگزاری و پذیرش آزمون های سراسری، کارشناسی ارشد، دکتری، کاردانی به کارشناسی، کاردانی فنی و حرفه ای، جامع علمی کاربردی، پیام نور، آزمون های بین الملل، استعداد درخشان، آزمون های زبان، ازمون استخدامی دستگاه های اجرایی و سایر آزمون های استخدامی کشور می باشد.
از آنجایی که سازمان سنجش مجری برگزار کننده آزمون های مذکور می باشند بنابراین پاسخ به تمامی سوالات مربوط به این مباحث و همچنین امکان ویرایش آزمون های سنجش در حیطه اختیارات این سازمان سنجش قرار می گیرد. در برخی موارد ممکن است داوطلبان سوالاتی داشته باشند و ندانند پاسخ سوال خود را چگونه دریافت کنند. این دسته از افرادی برای دریافت پاسخ درست می بایست به سایت سنجش مراجعه کرده و از طریق " سیستم پاسخگویی " به نشانی request.sanjesh.org مشکلات خود را با کارشناسان سازمان سنجش در میان گذاشته و پاسخ آن را دریافت نمایند.
اما چه درخواست هایی در سازمان سنجش قابل بررسی است؟ متقاضیان با توجه به نوع آزمونی که در آن شرکت کردند باید وارد سایت sanjesh.org شده و تمامی دفترچه ها و اطلاعیه های مربوط به آزمون خود را مطالعه نمایند. در صورتی که نتوانند پاسخ سوال مورد نظر خود را بیابند با ثبت سوال به صورت درخواست در قسمت سیستم پاسخگویی، در انتظار پاسخ کارشناسان این سازمان باشند. در صورتی که علاقه دارید جواب سوال خود را مستقیما از سازمان سنجش دریافت نمایید، با مطالعه این مقاله می توانید از نحوه عضویت و ورود به سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش مطلع شوید.
عضویت در سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش اولین مرحله ای است که برای ثبت درخواست در این سازمان انجام می گیرد. به عبارتی داوطلبان به منظور استفاده از خدمات سیستم پاسخگویی سازمان سنجش ابتدا باید در سایت سنجش به نشانی sanjesh.org عضو شوند.
مراحل عضویت در سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش
1. ابتدا باید وارد سایت سازمان سنجش sanjesh.org شده و با توجه به سوال خود بر روی یکی از گزینه های نشان داده شده در تصویر کلیک کنید.
2. در مرحله دوم با تصویری مطابق تصویر زیر مواجه می شوید که باید بر روی دکمه "عضویت در سایت" کلیک کنید. لازم به ذکر است برای ورود مستقیم می توانید از آدرس سایت request.sanjesh.org استفاده نمایید.
3. در این مرحله داوطلب موظف به تکمیل اطلاعاتی از قبیل نام، نام خانوادگی، نام پدر، تاریخ تولد، تابعیت، کدملی، شماره همراه، آدرس ایمیل یا همان پست الکترونیکی و کد امنیتی جهت ورود به سامانه سنجش می باشند.
4. در این صفحه ورود تمامی اطلاعات الزامی می باشد و نکته بسیار مهم این است که باید در قسمت پست الکترونیکی، ایمیلی را وارد کنید که به آن دسترسی دارید چون برای دریافت نام کاربری و رمز عبور الزامیست. پس از تایید اطلاعات با پیام زیر مواجه می شوید.
برای عضویت در سایت سنجش کلیک کنید
در وارد کردن اطلاعات (نام، نام خانوادگی و نام پدر) حین عضویت دقت کافی داشته باشید زیرا پس از ساخت پروفایل امکان ویرایش این سه اطلاعات وجود ندارد.
اعتراض به نتایج کنکور سراسری یکی از مواردی است که افرادی زیادی برای آن عضو سایت سنجش می شوند. برای آگاهی از جزئیات اعتراض به نتایج کنکور سراسری مطالعه مقاله زیر توصیه می شود.
در این قسمت نحوه ورود به سامانه پاسخگویی سازمان سنجش و نحوه کاربرد هر یک از قسمت های آن شرح داده شده است. پس از اتمام مراحل عضویت در سامانه سازمان سنجش و تائید ایمیلی که در حین ثبت نام وارد کرده اید، اکنون می توانید به سایت request.sanjesh.org مراجعه نمایید که در ادامه راهنمای تصویری و توضیحات هر بخش ارائه شده است:
1. ورود به سایت سازمان سنجش از طریق sanjesh.org و انتخاب لینک " ورود به سیستم پاسخگویی " یا ورود مستقیم با لینک request.sanjesh.org
2. در این قسمت مطابق تصویر بر روی گزینه " ورود به سیستم " کلیک کنید.
3. برای ورود به پنل کاربری خود باید در کادرهای مشخص شده در تصویر آدرس ایمیل و رمز عبور خودتان را وارد کنید.
4. اگر تمامی موارد را تاکنون به درستی انجام داده باشید با صفحه ای همانند صفحه زیر مواجه خواهید شد.
در کادر سفید رنگ نام، نام خانوادگی و آدرس ایمیل داوطلب نمایش داده خواهد شد.
قسمت ثبت درخواست جدید: بعد از ورود به این صفحه امکان ثبت درخواست از بین آزمون های موجود برای شما فراهم شده است یعنی در ابتدا باید نام آزمون را از لیست کشویی انتخاب نمائید.
در این قسمت امکان ثبت درخواست برای تمامی آزمون ها از جمله کنکور سراسری، کنکور کارشناسی ارشد، آزمون دکتری، کاردانی فنی و حرفه ای، کاردانی به کارشناسی، آزمون های استخدامی و آزمون های زبان وجود دارد. برای این کار هر داوطلب می بایست ابتدا نوع آزمون را از منوی کشویی " آزمون " و سپس سال آزمون را انتخاب نماید تا به صفحه زیر هدایت شود.
حال به صفحه ای هدایت خواهید شد که می توانید درخواست خود را انتخاب و ثبت نمائید. در صفحه بعد باید نوع مشکل خود را انتخاب نموده و سپس عنوانی برای متن درخواست خود بنویسید و در آخر به شرح درخواست پرداخته و پس از وارد کردن کد امنیتی روی دکمه تائید کلیک کنید.
قسمت درخواست ها و پاسخ ها: پس از ثبت درخواست خود می توانید به بخش درخواست ها و پاسخ ها رفته و از وضعیت درخواست خود آگاه شوید. پس از ثبت درخواست در سیستم پاسخگویی سازمان سنجش، سیستم به شما یک کد 7 رقمی با عنوان شماره درخواست می دهد که باید با استفاده از آن کد جواب درخواست را مشاهده کنید. معمولا پاسخ درخواست کاربران 24 الی 72 ساعت پس از ثبت درخواست ، در سایت قرار داده می شود.
با توجه به رنگ عنوان درخواستی خود می توانید متوجه شوید که سوال شما در چه مرحله ایست.
اگر عنوان درخواست شما به رنگ آبی باشد یعنی درخواست شما ثبت شده است.
اگر عنوان درخواست شما به رنگ زرد باشد یعنی درخواست شما توسط کارشناسان سازمان سنجش بررسی شده است.
اگر عنوان درخواست شما به رنگ سبز باشد یعنی به درخواست شما توسط مشاورین سازمان سنجش پاسخ داده شده است که با کلیک روی درخواست می توانید پاسخ مربوطه را مشاهده نمائید.
قسمت سوالات متداول: به دلیل اینکه بسیاری از سوالاتی که داوطلبان می پرسند تکراری است سازمان سنجش در قسمت سیستم پاسخگویی بخشی را با عنوان " سوالات متداول " طراحی کرده تا اگر داوطلب جواب سوال خود را از میان آن ها پیدا نکرد، نسبت به ثبت درخواست جدید اقدام نماید. البته در حال حاضر سوالاتی که در این قسمت قرار دارد عمومی می باشد و مختص هیچ یک از آزمون ها نیست.
قسمت مشخصات فردی: در این قسمت داوطلب می تواند ویرایش اطلاعات کاربری سنجش خود را انجام و ثبت نماید.
قسمت تغییر رمز عبور: در این قسمت داوطلب می تواند رمز عبور خود را تغییر دهد. برای اینکار رمز قبلی نیز مورد نیاز است.
خروج: هر داوطلب با کلیک روی دکمه خروج از پنل کاربری خود در سایت سنجش خارج می شود.
سازمان سنجش به منظور پاسخگویی به سوالات داوطلبان آزمون های مختلف سراسر کشور، اقدام به راه اندازی سیستم پاسخگویی از طریق سایت خود نموده است. هر داوطلب پس از عضویت در این سایت می تواند نسبت به ثبت درخواست، اعتراض به نتایج، بازیابی شماره پرونده، داوطلبی و ... در این سامانه اقدام کرده و پاسخ آن را نیز از همین طریق دریافت نماید.
این سامانه برای پاسخگویی سریع به داوطلبانی که از امکانات سایت سنجش را دارند، طراحی شده است. امکانات سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش بدین شرح می باشد:
درخواست بررسی اشتباه در انتخاب رشته و تقاضای اولویت بعدی: در صورت عدم رضایت داوطلبان از رشته محل پذیرفته شده پس از اعلام نتایج نهایی امکان بررسی اشتباه در انتخاب رشته کنکور و تقاضای اولویت بعدی کنکور سراسری و کارشناسی ارشد از طریق سامانه پاسخگویی سازمان سنجش در اختیار داوطلبان قرار می گیرد.
اعتراض به نتیجه قبولی: سازمان سنجش پس از بررسی پاسخنامه و فرم انتخاب رشته کنکور سراسری داوطلبان کنکورهای مختلف، نتایج را در بازه های زمانی مجزا منتشر می کند و به دنبال آن لینک اعتراض به نتایج کنکور سراسری و کارشناسی ارشد در بخش سیستم پاسخگویی این سازمان برای داوطلبان معترض فعال می شود.
تقاضای بررسی مجدد نمره: پس از اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری، کارشناسی ارشد و دکتری در صورتی که داوطلبان به نمره درج شده در کارنامه خود معترض باشند، می توانند از طریق این سیستم اعتراض خود را ثبت و پیگیری نمایند.
اعتراض به كلید سوالات آزمون: پس از برگزاری هر آزمون توسط سازمان سنجش، دفترچه سوالات به همراه کلید تستی بر روی سایت sanjesh.org قرار می گیرد و آن دسته از داوطلبانی که نسبت به پاسخ یک یا چند سوال معترض هستند می توانند از طریق ثبت درخواست در سایت سنجش خواستار بررسی مجدد گزینه صحیح باشند.
دریافت شماره پرونده یا داوطلبی: با وجود تاکیدهای فراوان مبنی بر حفظ اطلاعات آزمون های سراسری تا اعلام نتایج نهایی، هر ساله با داوطلبانی مواجه می شویم که شماره پرونده و یا شماره داوطلبی خود را گم کرده و به آن دسترسی ندارند. این دسته از داوطلبان می توانند با ثبت درخواست نسبت به بازیابی شماره پرونده و داوطلبی خود اقدام نمایند.
درخواست لغو محرومیت از کنکور (برای پذیرفته شدگان دوره روزانه) : طبق قانون سازمان سنجش آن دسته از داوطلبانی که در دوره روزانه کنکور سراسری پذیرفته شدند از انتخاب رشته کنکور سراسری روزانه سال بعد محرومند همچنین داوطلبانی که در دوره روزانه یکی از آزمون های دکتری و کارشناسی ارشد پذیرفته شده باشند به طور کلی از آزمون های سال بعد محرومند. سازمان سنجش امکان ثبت درخواست لغو محرومیت از کنکور به دلیل اشتباه در انتخاب رشته را از طریق سیستم پاسخگویی برای داوطلبان فراهم کرده است.
به غیر از موارد گفته شده در بالا امکانات دیگری در این سیستم وجود دارد که در ادامه به برخی از آن ها اشاره شده است :
1. اعتراض به نتیجه معرفی به مصاحبه
2. مشکلات مربوط به ثبت نام آزمون ها
3. مشکلات مربوط به عدم دریافت کارت ورود به جلسه
4 . مشکلات مربوط به عدم اعمال سهمیه ها (سهمیه رزمندگان، سهمیه ایثارگری، سهمیه استعداد درخشان و…)
5. مسائل مربوط به سوابق تحصیلی
6. درخواست های عمومی که شامل هیچ یک از موارد گفته شده نمی باشد.
به غیر از ثبت درخواست در سامانه پاسخگویی سنجش داوطلبان می توانند متناسب با نوع درخواست و سوال خود از طریق مراجعه حضوری، تلفن و مکاتبه با این سازمان در ارتباط باشند.
با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و عدم امکان پذیرش درخواست های حضوری، سازمان سنجش سامانه میز خدمت را در سایت sanjesh.org و به نشانی darkhast.sanjesh.org راه اندازی کرده تا داوطلبان بتوانند به وسیله آن درخواست های خود را به همراه مدارک و مستندات ارسال نمایند.
داوطلبان می بایست با ورود به صفحه میز خدمت به آدرس darkhast.sanjesh.org و وارد کردن اطلاعات خواسته شده، درخواست خود را ثبت نمایند تا در اسرع وقت بررسی و پاسخ داده شود. پس از ثبت درخواست، از طریق پیام کوتاه برای داوطلب شماره نامه و کدرهگیری ارسال می شود و داوطلبان می توانند پس از دریافت آن به پورتال رهگیری الکترونیکی مکاتبات مراجعه کرده و با وارد کردن شماره نامه و کد رهگیری از آخرین وضعیت درخواست خود مطلع شوند. در ادامه جهت آسانتر شدن فرآیند ثبت درخواست برای داوطلبان، راهنمای تصویری این فرآیند، نحوه پیگیری درخواست ها و نکات مهم در این زمینه ارائه شده است:
1. مراجعه به سایت sanjesh.org و انتخاب گزینه " ارسال درخواست " از منو سمت چپ و یا ورود مستقیم با آدرس اینترنتی darkhast.sanjesh.org
2. کلیک بر روی لینک سیستم پیشخوان خدمات الکترونیکی
3. تکمیل اطلاعات کاربری در سیستم میز خدمت سازمان سنجش، در این صفحه ابتدا می بایست نوع شخص حقیقی یا حقوقی انتخاب شده و پس از وارد کردن اطلاعات خواسته شده در قسمت های ستاره دار بر روی گزینه ثبت کلیک شود.
4. وارد کردن کد ارسال شده به تلفن همراه
5 . بارگذاری تصاویر درخواست و پیوست ها، در این صفحه ابتدا می بایست در قسمت 1 موضوع درخواست نوشته شود، سپس در قسمت 2 تصویر درخواست با توجه به نوع فایل های مجاز بارگزاری شود و در نهایت در قسمت 3 پیوست های درخواست با توجه به نوع فایل های مجاز درج شود.
6 . ثبت اطلاعات و دریافت کد رهگیری و شماره نامه، در صورتی که مراحل قبل به درستی انجام شود، پس از فشردن کلید ثبت پیامی نمایش داده می شود مبنی بر این که درخواست با موفقیت ثبت شده و کد رهگیری و شماره نامه طی 24 ساعت به صورت پیامک ارسال خواهد شد.
1. مراجعه به سایت sanjesh.org و انتخاب گزینه " ارسال درخواست " از منو سمت چپ
2. کلیک بر روی لینک پرتال رهگیری الکترونیکی مکاتبات
3. وارد کردن شماره نامه و کد رهگیری و کلیک بر روی مشاهده
نکات مهم در زمینه ارسال درخواست الکترونیکی:
این سامانه صرفا برای ارسال درخواست هایی که نیاز به مستندات از قبیل نامه، مدارک شناسایی و درخواست مکتوب دارند، طراحی شده است. از این رو لازم است متقاضیان در فایل متن درخواست اطلاعات شناسنامه ای، آزمونی و نوع درخواست را ثبت کرده و به همراه مستندات از طریق این سامانه ارسال نمایند.
ارسال تصویر مدرک شناسایی معتبر به همراه درخواست الزامی است.
داوطلبان می بایست جهت دریافت راهنمایی برای مطالبی که جنبه اطلاع رسانی دارند مانند دریافت شماره پرونده، شماره داوطلبی، کد رهگیری سوال درباره مراحل آزمون و ... از طریق سامانه ارسال درخواست سازمان (سیستم پاسخگویی) اقدام نمایند.
مشاوران مرکز مشاوره تحصیلی هیوا آماده اند تا از طریق خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی هر گونه سوال یا درخواست شما متقاضیان را در سامانه پاسخگویی سازمان سنجش ثبت کنند.
✔️ داوطلب می تواند از طریق منوی ویرایش مشخصات فردی شماره تماس خود را ویرایش نمایند که راهنمای تصویری آن در متن مقاله قرار گرفته است.
✔️ داوطلبان می توانند هر گونه سوال یا درخواست خود را از طریق سامانه پاسخگویی سنجش ثبت نمایند که در متن مقاله جزئیات آن شرح داده شده است.
✔️ داوطلبان می توانند به منظور مشاهده پاسخ درخواست خود مجددا به همان سیستم پاسخگویی مراجعه نمایند که حداقل و حداکثر زمان مورد نیاز برای دریافت پاسخ در متن مقاله ارائه شده است.
برای مشاوره سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش
برای مشاوره سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش
سلام من برای ثبت نام کنکور معدلمو اشتباه وارد کرده بودم الان ویرایش نداره چیکار کنم؟؟
سلام . زمان دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سراسری می تونین معدل تون رو ویرایش کنین .
سلام من تازه متوجه شدم که زمان ثبت نام کنکور ارشد قسمت رشته ی فارغ تحصیلی به اشتباه یه رشته دیگه وارد شده یعنی به جای روانشناسی ، آموزش علوم اجتماعی خورده میشه لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم
سلام . وارد لینک دریافت کارت ورود به جلسه کنکور کارشناسی ارشد بشین و بعد از ورود به سیستم گزینه مورد نظر رو ویرایش کنین .
سلام وقتتون بخیر من ترم آخر کارشناسی هستم و کنکور ارشد ثبت نام کردم ولی یه اشتباهی کردم معدل و تاریخ اخذ لیسانس رو همین طوری الکی وارد کردم چون اگه وارد نمی کردم ثبت نام انجام نمیشد الان میگن برات مشکل ایجاد میشه میگن حتی اگه کنکور هم اوکی بشه و دانشگاه قبول بشم اون دانشگاه منو ثبت نام نمی کنه این صحت داره ؟ من باید چیکار کنم ؟ و اینکه وقتی ثبت نام کردم برام کد پرونده برای من ارسال نشده کد رو چطوری باید دریافت کنم ؟؟؟
سلام . باید زمان دریافت کارت ورود به جلسه کنکور کارشناسی ارشد میانگین معدل مقطع کارشناسی رو تا تاریخ 1400/11/30 به صورت دقیق در فرم ثبت نام وارد کنین .
سلام وقت بخیر . برنامه امتحانات نهایی دوازدهمی ها رو کی اعلام می کنن ؟؟ تقریبا از چه تاریخی شروع میشه ؟؟ امکانش هست که تاریخ برگزاری کنکور به تعویق بیفته ؟؟
سلام . برنامه امتحانات نهایی اعلام شده ، عبارت برنامه امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۱ هیوا رو در گوگل سرچ کنین ، کنکور به تعویق نمیفته .
سلام خسته نباشید عکس ۴×۳ فرم ثبت نام من مال چند سال پیشه با توجه به اینکه مهلت ثبت نام تمام شده و امکان ویرایش وجود نداره می خواستم بدونم مشکلی برام پیش میاد یا خیر؟
سلام . در صورتی که عکس شما مشکلی داشته باشه ، می تونین زمان دریافت کارت ورود به جلسه کنکور سراسری به باجه رفع نقص مراجعه کنین .
سلام وقتتون بخیر . می خواستم بدونم معدلی که در کنکور ۱۴٠۱ تاثیر مثبت داره ، فقط معدل امتحانات کتبی نهایی هست یا نمرات مستمر نوبت دوم هم لحاظ میشه ؟؟
سلام . فقط معدل کتبی پایه دوازدهم در کنکور سراسری 1401 تاثیر میذاره .
سلام خسته نباشید ببخشید اطلاعات داخل سیستم پاسخگویی سنجش کد ملی اشتباه وارد کردم ولی داخل فرم ثبت نام کنکورم همه چی اوکیه ایا ممکنه مشکلی پیش بیاد ؟
سلام . مشکلی در کنکور سراسری شما ایجاد نمیشه .
سلام من از ثبت نام کنکور جا موندم باید چیکار کنم ؟؟
سلام . می تونین از طریق سیستم پاسخگویی سایت سازمان سنجش درخواست بدین ممکنه برای شما فرصت ثبت نام در نظر گرفته شه ، همچنین احتمال این وجود داره که فرصت ثبت نام با تاخیر کنکور سراسری در نظر گرفته شه .
سلام وقت بخیر تکلیف نهایی کنکور سراسری تجربی ۱۴۰۲چه شد ؟؟
سلام . در حال حاضر طبق تصمیمات نهایی شورای عالی انقلاب فرهنگی تاثیر معدل در کنکور 1402 به صورت قطعی و 60% خواهد بود و از دروس عمومی سوال طرح نمیشه .
با سلام می خواستم ببینم در خرداد ماه امکان تغییر کنکور آزمایشی از تجربی به ریاضی وجود داره؟
سلام . در خرداد ماه امکان ویرایش گروه آزمایشی کنکور سراسری وجود نداره .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 80000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©