سازمان نظام روانشناسی یک سازمان غیر دولتی است که از روانشناسان ، مشاوران و حقوق مراجعه کنندگان حمایت می کند . یکی از مهم ترین وظایف سازمان نظام روانشناسی ، صدور پروانه کار و شماره عضویت برای افراد فعال در این سازمان است که با هدف ارتقا سطح دانش و مهارت روانشناسان در زمینه ارائه خدمات روانی در سایت pcoiran.ir انجام می شود .
برای مشاوره نحوه عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره
برای مشاوره نحوه عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره
فارغ التحصیلان رشته های مشاوره و روانشناسی پس از دانش آموختگی در صورتی که علاقه مند به ادامه فعالیت حرفه ای باشند اقدام به عضویت در سازمان نظام روانشناسی می نمایند . روانشناسان از طریق عضویت در این سازمان و رعایت شرایط لازم امکان اخذ مجوز برای تاسیس مطب و یا شروع به کار درمان را خواهند داشت .
افرادی که حداقل دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته های روانشناسی و مشاوره از وزارت علوم و وزارت بهداشت هستند در صورتی که در آزمون علمی حرفه ای سازمان نظام روانشناسی قبول شوند می توانند به عضویت در این سازمان درآیند . برای آشنایی بیشتر متقاضیان به توضیح شرایط و نحوه عضویت در سازمان نظام پزشکی می پردازیم .
روانشناسان و مشاوران می بایست حداقل دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته راهنمایی و مشاوره و یا روانشناسی بوده و سپس از طریق تکمیل فرم زیر و پرداخت هزینه مربوطه عضو سازمان شوند . عضویت در سازمان به معنای اخذ مجوز برای اشتغال در این حوزه نبوده و برای شروع کار یا تاسیس مطب باید در آزمون نظام روانشناسی شرکت کرد .
برای عضویت در سازمان نظام روانشناسی ابتدا وارد سایت pcoiran.ir شده و اطلاعات پیش از ثبت نام را مطالعه نمایید .
پس از کلیک بر روی گزینه ثبت نام ، به صفحه زیر هدایت می شوید .
پس از ثبت اطلاعات خواسته شده در سیستم ، متقاضیان به عضویت در سازمان نظام روانشناسی در می آیند . برای دریافت پروانه اشتغال تنها عضویت در این سازمان کافی نبوده و متقاضیانی که دارای مدرک کارشناسی نامرتبط قبل از سال 93 هستند می بایست در آزمون علمی نظام روانشناسی نیز موفق شود .
آزمون اخذ پروانه روانشناسی معمولا دوبار در سال برگزار شده و مواد امتحانی آن عبارت است از :
روانشناسی رشد و روانشناسی یادگیری
آسیب شناسی روانی کودک و بزرگسال
نظریه های مشاوره و روان درمانی
تهیه و کاربرد آزمون های روان شناختی
اخلاق حرفه ای
متقاضیان دریافت پروانه حرفه ای می بایست در مصاحبه تخصصی که توسط کمیسیون روانشناسی در گرایش های مختلف این رشته برگزار می شود نیز امتیاز لازم را به دست آورند . به طور مثال فردی که متقاضی دریافت پروانه در گرایش روانشناسی تحصیلی است باید بر همه مهارت های ارتباطی اشراف داشته و در تشخیص مشکلات دانش آموزان و دانشجویان توانمند باشد .
برای آشنایی بیشتر با اخذ پروانه روانشناسی به مقاله زیر مراجعه کرده و از جزئیات مختلف آن مطلع شوید . برای دریافت اخبار و اطلاعیه های بیشتر نیز می توانید عضو کانال تلگرامی یا اینستاگرامی هیوا شوید .
پس از عضویت و قبولی در آزمون سازمان نظام روانشناسی ، متقاضیان می بایست تمام مدارک خواسته شده را به کمیسیون مربوطه ارسال نمایند . به طور کلی می توان گفت شرایط اخذ پروانه اشتغال عبارت است از :
داشتن مدرک فوق لیسانس و یا بالاتر در رشته های روانشناسی و مشاوره
عضویت در سازمان نظام روانشناسی
گذشت حداقل یک سال از فارغ التحصیلی
داشتن کارت پایان خدمت برای آقایان
داشتن گواهی گذراندن طرح انسانی و یا کارورزی الزامی نیست ولی در صورت نیاز توسط کمیسیون به متقاضی اعلام می شود .
متقاضیان تاسیس مراکز روانشناسی و مشاوره با مطالعه مقاله زیر می توانند از شرایط و جزئیات تاسیس کلینیک روانشناسی مطلع شده و اقدامات لازم را به عمل آورند . همچنین کارشناسان مشاوره هیوا نیز راهنمای متقاضیان بوده و به هر سوال آن ها درباره اخذ پروانه از طریق سیستم مشاوره تلفنی هیوا پاسخ می دهد .
✔️ شرایط دریافت پروانه اشتغال در متن مقاله توضیح داده شده است که از مهم ترین آن ها داشتن حداقل مدرک فوق لیسانس است .
✔️ فرم ثبت نام در سازمان نظام روانشناسی همراه با تمامی اطلاعات خواسته شده در متن مقاله موجود است .
✔️ از جمله منابع مهم آزمون عملی نظام روانشناسی تسلط به روانشناسی رشد و یادگیری است . سایر دروس در متن مقاله توضیح داده شده است .
برای مشاوره نحوه عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره
برای مشاوره نحوه عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره
سلام...وقت بخیر...آیا با داشتن کارشناسی غیر مرتبط و ارشد روانشناسی میشه برای عضویت نظام اقدام کرد؟؟؟
سلام . شما نمی تونین بدون مدرک کارشناسی روانشناسی و یا مشاوره برای عضویت در سازمان نظام روانشناسی و مشاوره اقدام کنین .
سلام وقت بخیر می خواستم بدونم من با داشتن مدرک کارشناسی مشاوره و گرفتن مدرک کارشناسی ارشد روانشناسی می تونم کلینیک بزنم ؟ اگر آره آیا ضمینه ی فعالیت من در حوزه ی روانشناسی ادامه پیدا می کنه یا مشاوره؟
سلام . می تونین مجوز تاسیس مرکز مشاوره و روانشناسی بگیرین ، می تونین در زمینه مشاوره و روانشناسی فعالیت کنین .
با عرض سلام و خدا قوت خدمت کارشناسان محترم . من فارغ التحصیل ارشد روانشناسی بالینی در سال ۹۷ هستم . اما رشته ی لیسانسم غیر مرتبط است . ادامه تحصیل در مقطع دکتری به علت داشتن هزینه های بالا برام مقدور نیست . آیا امکان اینکه مجدد لیسانس روانشناسی بگیرم . پیوسته بودن دو مقطع به این صورت جهت دریافت پروانه فعالیت قابل قبول هست ؟ ممنون از راهنمایی شما
سلام . می تونین در مقطع کارشناسی در رشته روانشناسی تحصیل کنین و برای عضویت در سازمان نظام روانشناسی اقدام کنین .
سلام برای روانشناسی بالینی بدون کنکور دانشگاه پیام نور تهران پروانه اشتغال صادر می شود؟
سلام . مدرک دانشگاه پیام نور معتبره بنابراین می تونین برای اخذ پروانه اشتغال به کار از مدرک تحصیلی تون استفاده کنین .
برای مجوز مطب روانشناسی ، با كارشناسی غير مرتبط در صورت اخذ كارشناسی ارشد و دكتراي روانشناسی می توان اقدام كرد؟(جايي خواندم از سال ٩٣ مدرك كارشناسي مرتبط الزامي شده است)
سلام . برای تاسیس مطب روانشناسی باید حداقل دو مدرک ( مدرک کارشناسی ، کارشناسی ارشد و دکتری ) روانشناسی و یا مشاوره داشته باشین .
سلام آخرین رتبه قبولی ارشد روانشناسی بالینی دانشگاه آزاد تنکابن چنده؟
سلام . می تونین از نرم افزار انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد هیوا استفاده کنین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با ایمیل یا شماره تلفن 9099071789 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 30000 ریال ) در ارتباط باشید تا از مزایای مشاوره حضوری گروه آموزشی هیوا بهره مند گردید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©