شرایط و نحوه اخذ ویزای ترکیه با توجه به نوع مهاجرت افراد متفاوت می باشد. انواع ویزاهای ترکیه را می توان به ویزای تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و ... تقسیم نمود. پس از انتخاب مناسب ترین روش برای مهاجرت خود، لازم است که طبق شرایط تعیین شده عمل کرده و اقدامات لازم را برای اخذ ویزای ترکیه انجام دهید.
برای مشاوره نحوه دریافت ویزای ترکیه
برای مشاوره نحوه دریافت ویزای ترکیه
ترکیه یکی از کشورهای توریستی و مهاجرپذیر خاورمیانه است که سالانه بسیاری از مردم به خصوص از کشور ایران به دلایل گوناگونی اقدام به دریافت ویزا و مهاجرت به آن کشور می نمایند. برای دریافت ویزای ترکیه افراد می بایست قصد خود از مهاجرت را در نظر گرفته و با توجه به آن اقدام به اخذ ویزا نمایند.
امروزه افراد بسیاری به دلایل مختلفی از جمله تفریح، تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ازدواج و ... به کشور ترکیه سفر می کنند و لازم است تا با توجه به دلیل سفر خود به این کشور اقامت کوتاه و یا بلند مدت اخذ نمایند. در این مقاله از مقالات هیوا به بررسی شرایط اخذ ویزای ترکیه و معرفی انواع ویزا این کشور میپردازیم. با ما همراه باشید!
پس از انتخاب مناسبترین روش برای مهاجرت به کشور ترکیه، لازم است که طبق شرایط تعیین شده عمل کرده و اقدامات لازم را برای اخذ ویزای این کشور انجام دهید. توجه داشته باشید که جهت اخذ ویزای ترکیه با هر روشی می بایست حتما مدارکتان را بطور کامل ارائه دهید.
برای مهاجرت به کشور ترکیه از طریق روشهای مختلف، لازم است مدارک گوناگونی ارائه شود که این مدارک با توجه به نوع ویزای فرد مشخص می گردد. به عبارتی مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی ترکیه با مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی این کشور متفاوت میباشد. مهمترین نکتهای که باید بدانید این است که مدارک ارائه شده و همچنین انگیزه نامهی شما از مهاجرت به کشور ترکیه می بایست کاملا بی عیب و نقص بوده و طبق شرایط تعیین شده تنظیم گردد. در غیر این صورت این امکان این وجود دارد که افسر مهاجرت درخواست شما برای اخذ ویزا و مهاجرت به کشور ترکیه را ریجکت یا رد کند.
برای اخذ ویزای ترکیه، لازم است بدانید ویزای مورد نظر شما در چه دستهای قرار میگیرد. ویزا کشور ترکیه با توجه به این که ملیت مهاجران و همچنین نوع پاسپورت آن ها، در دسته های متفاوت یکبار ورود، چند بار ورود و یا ویزا ترانزیت قرار می گیرد، با یکدیگر متفاوت است.
از طریق ویزای یکبار ورود میتوان تنها یکبار به کشور ترکیه وارد شده و به مدت 90 روز در این کشور اقامت داشت. از طریق ویزای چند بار ورود، میتوانید طی بازهی زمانی پنج ساله و چندین بار به کشور ترکیه وارد شوید. از طریق اخذ ویزای ترانزیت ترکیه نیز میتوانید در محدودهی کشور ترکیه سفر کنید. در ادامه به انواع روش هایی که می توان برای اخذ ویزای ترکیه اقدام کرد، اشاره کرده ایم.
ویزای تحصیلی ترکیه
اخذ ویزای تحصلی ترکیه، یکی از روشهایی است که میتوان از طریق آن برای مهاجرت به این کشور اقدام کرد. در واقع هر یک از افرادی که قصد دارند در کشور ترکیه تحصیل کنند و یا به انجام پروژههای علمی و پژوهشی بپردازند، لازم است که برای اخذ ویزای ترکیه از نوع تحصیلی اقدام نمایند.
برای اخذ ویزا تحصیلی این کشور لازم است که درخواست خود را در سفارت ترکیه ثبت کرده و مدارکی که لازم است برای اخذ ویزا ارائه شوند را تکمیل نموده و به سفارت ارائه دهید. ویزا تحصیلی ترکیه به انواع مختلفی تقسیم میشود که از جملهی آنها میتوان به ویزا برای تحصیل در مدارس، ویزا برای تحصیل در دانشگاهها و کالجها، ویزا برای شرکت در دورههای آموزشی زبان ترکی، ویزا برای انجام پروژههای علمی و پژوهشی و تحقیقاتی، ویزا برای تحصیل کوتاه مدت در کشور ترکیه، ویزا برای شرکت در دورهی کارآموزی AIESEC و ویزا برای شرکت در دورهی کارآموزی ERASMUS اشاره کرد.
از جمله مدارک لازم برای اخذ ویزا تحصیلی عبارت است از مدارک شناسایی، نامهی پذیرش از سمت مراکز آموزشی و تحصیلی این کشور، گواهی تمکن مالی، گواهی پزشکی، فرم درخواست ویزا، پاسپورت با اعتباری به مدت حداقل 90 روز.