سامانه ایرانداک دارای بخش های متفاوتی از جمله سایت همانندجو و پیشینه پژوهشی بوده و ارزیابی عناوین تکراری پایان نامه ها و تشخیص میزان شباهت متن آن ها با سایر پژوهش ها از جمله کاربردهای مهم این سامانه که به سایت گنج نیز معروف می باشد، است. هر کدام از بخش های ذکر شده این سامانه پس از ثبت نام کاربر در ایران داک فعال خواهند شد.
برای مشاوره ایرانداک
برای مشاوره ایرانداک
سامانه ایرانداک که به پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران معروف است، سامانه ای است که از سوی وزارت علوم و تحقیقات برای ارزیابی امور پژوهشی دانشجویان در جهت حفظ آثار محققان ارائه شده است. درواقع هر دانشجویی که قصد انجام فعالیت های پژوهشی مانند نوشتن پایان نامه را داشته باشد ابتدا باید به این سایت به نشانی irandoc.ac.ir وارد شده و پس از ثبت نام در آن به ثبت عنوان پایان نامه خود و گرفتن گزارش میزان همانندی متن پایان نامه با سایر پژوهش ها نماید.
موارد گفته شده تمام کاربردهای ایرانداک نبوده، چرا که یکی از بهترین امکاناتی که این سایت برای کاربران خود فراهم کرده است، امکان دانلود متن کامل پایان نامه ها است. سامانه ایران داک با دسترسی های مختلف خود به منابع علمی، فضای مناسبی را برای پژوهش دانشجویان فراهم کرده است که در ادامه مقاله برای آشنایی بیشتر با آن قصد داریم به بررسی سامانه ایرانداک پرداخته و دسترسی های مهم آن مانند ثبت عنوان پایان نامه، همانندجویی و درخواست پیشینه پژوهش را بررسی کنیم.
یکی از سامانه های پژوهشی وزارت علوم که در جهت جلوگیری از سرقت علمی و حفظ متون پژوهشی محققان و دانشجویان ارائه شده است، سامانه ایرانداک بوده که خود از بخش های مختلفی در جهت تسهیل امور پژوهشی دانشجویان تشکیل شده است.
دانشجویان با ورود به این سامانه می توانند عناوین تمامی پایان نامه های منتشر شده دانشگاه های سراسری، آزاد، پیام نور و ... را مشاهده کرده و این گونه ذهن خود را برای انتخاب موضوع پایان نامه و یا نگارش مقاله باز کنند. همچنین امکان دانلود متن کامل پایان نامه ها نیز در این سامانه مکان پذیر است.
برای دانلود متن کامل پایان نامه های ایرانداک در ابتدا باید سایت irandoc.ac.ir را سرچ کرده و سپس در بخش جست و جو در پایگاه اطلاعات علمی ایران داک (گنج) کلید واژه مورد نظر خود را تایپ و سرچ نمایید. لیست پایان نامه های مرتبط با کلید واژه ثبت شده برای شما به نمایش در می آید که با کلیک بر روی هر کدام می توانید آن را دانلود کنید.
توجه داشته باشید که برای دانلود متن کامل پایان نامه ها در ابتدا باید در سامانه ایرانداک ثبت نام نمایید. ثبت نام در این سامانه رایگان بوده و تنها با وارد کردن ایمیل و رمزی به عنوان نام کاربری امکان پذیر است. همچنین در هر بازه هفت روزه امکان دسترسی به متن کامل 5 پایان نامه از طریق سایت گنج یا همان ایرانداک برای دانشجویان امکان پذیر است.
در همین سامانه بخش های دیگری نیز به نام سامانه همانندجویی، سامانه درخواست پیشینه پژوهش و ثبت عنوان پایان نامه ارشد و دکتری وجود دارد که دانشجویان می توانند برای اطمینان از عدم تکراری بودن موضوع خود به آن مراجعه کرده و پس از ثبت عنوان خود و پرداخت هزینه بررسی، به دریافت درصد شباهت موضوع خود با سایر پژوهش ها بپردازند.
برای دسترسی راحت تر به سامانه ایرانداک، لینک ورود مستقیم به آن در بخش زیر ارائه شده است. از طریق لینک زیر می توانید به صفحه اصلی ایرانداک یا همان سایت گنج وارد شده و سپس طبق فعالیت مورد نظر خود بر روی گزینه های موجود کلیک کنید.
دانشجویان برای آشنایی با نحوه استعلام موضوع پایان نامه می توانند به مطالعه مقاله زیر بپردازند.
زمانی که دانشجویان قصد نگارش پایان نامه ارشد و رساله دکتری خویش را دارند در ابتدا باید از انتخاب موضوع برای شروع کار پژوهشی خود اقدام کنند. گاهی ممکن است موضوعاتی که توسط دانشجویان انتخاب می شود، سال های گذشته توسط محققان دیگر نوشته و منتشر شده باشد. به همین دلیل سامانه ایرانداک به منظور جلوگیری از انتشار پایان نامه های تکراری، سامانه درخواست پیشینه پژوهشی به نشانی pishineh.irandoc.ac.ir را راه اندازی کرده است.
دانشجویانی که موضوع پایان نامه خود را بعد از هماهنگی های لازم با استاد راهنما و مشاور انتخاب کرده اند، پس از مراجعه به این سایت و وارد کردن رمز کاربری می توانند عنوان پایان نامه خود را ثبت کرده و پس از پرداخت هزینه لازم که معمولا تا سقف 20 هزار تومان است، پیشینه پژوهشی آن عنوان را دریافت نمایند.
اگر در متن پاسخ دریافتی از این سامانه ذکر شده بود که موضوع شما هیچ شباهتی با سایر پژوهش های انجام شده ندارد، می توانید نگارش پایان نامه ارشد و یا رساله دکتری خود را آغاز کنید.
برای سهولت در دسترسی به سامانه پیشینه پژوهشی ایرانداک، لینک ورود مستقیم به آن را در بخش زیر قرار داده ایم.
از این سامانه می توان برای پیدا کردن عناوین مشابهه انواع مقالات علمی و یا پایان نامه که دانشجو قصد نگارش آن را دارد نیز استفاده کرد. دانشجو پس از انتخاب استاد مشاور می تواند موضوع خود را در سامانه ایرانداک به ثبت برساند. برای آشنایی با انواع مقالات علمی می توانید به مطالعه مقاله زیر بپردازید.
پس از مشخص شدن عدم تکراری بودن موضوع پایان نامه، می بایست به سایت ثبت عنوان پایان نامه، رساله و پروپوزال رفته و عنوان انتخابی پایان نامه خود را به ثبت برسانید. در وارد کردن عنوان پایان نامه خود دقت کنید، چرا که اگر موضوع خود را در این سامانه به ثبت رسانده باشید و مجددا قصد تغییر آن را حتی در حد یک واژه داشته باشید، باید مجددا مراحل جستجو پیشینه پژوهش و ثبت عنوان را طی کنید. بنابراین مطمئن شوید که پس از ثبت عننوان خود در این سایت دیگر قصد تغییر آن را ندارید.
دانشجویان مجددا با استفاده از ایمیل و نام کاربری خود می توانند وارد سامانه ثبت عنوان پایان نامه شده و موضوع خود را پس از پرداخت هزینه ثبت کرده و منتظر دریافت نتیجه باشد. مدتی پس از ثبت عنوان در سامانه، می توانید عنوان موضوع خود را به عنوان پیشنهاده مشاهده کنید.
برای دسترسی راحت دانشجویان به سامانه ثبت عنوان پایان نامه ایرانداک به نشانی sabt.irandoc.ac.ir لینک ورود مستقیم به این سامانه در بخش زیر ارائه شده است.
دانشجویان برای مطالعه اجزا تشکیل دهنده انواع مقالات دانشگاهی می توانند به مطالعه مقاله زیر بپردازند.
یکی از بخش های مهم سامانه ایرانداک که مورد استفاده اکثر دانشگاه های کشور قرار گرفته است، سامانه همانند جو می باشد. در واقع پس از این که موضوع دانشجو مشخص و ثبت شد، نگارش پروپوزال آغاز می شود. معمولا برخی از دانشگاه ها نظیر دانشگاه های سراسری از دانشجویان می خواهند از متن کامل پروپوزال همانندجویی به عمل آید تا میزان شباهت متن نوشته شده به سایر پژوهش ها مشخص شود.
این روند برای متن پایان نامه نیز قابل اجرا است. یعنی برخی از اساتید راهنما از دانشجویان می خواهند تا پس از پایان هر فصل از پایان نامه، به سامانه همانندجو مراجعه کرده و آن بخش را در سامانه بارگزاری نمایند. اگر میزان شباهت زیر 30 درصد و یا زیر درصد مورد نظر دانشگاه بود، آن پایان نامه قابل قبول است و دانشجو می تواند خود را برای جلسه دفاع آماده کند.
از آنجایی که معمولا انجام همانندجویی برای دانشجویان کمی مشکل بوده و اطلاعات کافی در این خصوص ندارند، در ادامه به ارائه لینک ورود مستقیم به سامانه همانند جو ایرانداک پرداخته و مراحل دریافت درصد همانندجویی پایان نامه را توضیح می دهیم.
ابتدا وارد سایت irandoc.ac.ir شده و از بخش های موجود، بر روی سامانه همانند جو کلیک کنید تا صفحه زیر برای شما به نمایش درآید.
در این بخش بر روی گزینه ورود بالای صفحه که در تصویر زیر نیز نشان داده شده کلیک کنید. اگر هنوز در این سامانه ثبت نام نکرده اید باید گزینه نام نویسی را انتخاب کرده و اطلاعات خواسته شده را به ثبت برسانید. سپس مجددا وارد صفحه زیر شده و گزینه ورود را انتخاب کنید.
پس از وارد کردن نام کاربری و ایمیل خود، صفحه زیر که همان صفحه اصلی سامانه همانندجو می باشد نشان داده می شود.
بر اساس نوع فعالیتی که قصد انجام آن را دارید بر روی "درخواست تازه" یکی از گزینه های زیر کلیک کنید. در تصویر زیر همانندجویی پایان نامه کارشناسی ارشد انتخاب شده است. همانطور که از راهنمای تصویری زیر نیز قابل مشاهده می باشد، نوع درخواست پایان نامه ارشد بوده و در فیلد دوم، نوع متن ارسالی (متن کامل – بخشی از پایان نامه) مشخص می شود. بر روی گام بعد کلیک کنید تا مرحله بعد برای شما باز شود.
در بخش بعدی عنوان پایان نامه خود را در فیلد اول وارد کرده و متن همانندجویی را در فیلد دوم وارد کنید سپس بر روی گزینه گام بعدی کلیک کنید.
در این بخش ایمیل و شناسه استاد راهنمای خود را وارد کنید. بهتر است قبل از ثبت نام، این دو مورد را از استاد راهنمای خود پرسیده و سپس اقدام به ثبت نام نمایید.
در مرحله آخر، وارد بخش پرداخت هزینه همانندجویی پایان نامه می شوید. مبلغ آن را که فعلا 18000 تومان می باشد پرداخت کرده و گزینه تکمیل فرآیند را بزنید.
توجه داشته باشید که هیچ محدودیتی برای واردن کردن اطلاعات به سامانه همانندجویی ایرانداک وجود نداشته و دانشجو هربار با پرداخت مبلغ مورد نظر می توانند متن نوشتاری پایان نامه خود را همانند جویی کرده و درصد شباهت را به دست آورد.
یکی از مزایای سامانه همانندجو این است که علاوه بر ارائه درصد شباهت، بخش هایی از متن را که دقیقا شبیه پژوهش های دیگر است را با رنگ های مختلف مشخص کرده و منبع آن را در اختیار دانشجو قرار می دهد. دانشجویان نیز می توانند با مراجعه به منبع و دریافت اطلاعات کلی تر، نوع نگارش خود را تغییر داده تا سامانه آن بخش از مطلب را به عنوان متن مشابهه علامت نزند.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا نیز آماده اند تا هر گونه اطلاعات لازم در خصوص سامانه ایرانداک را در اختیار متقاضیان قرار دهند. بدین منسظور می توانید از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا با کارشناسان سامانه صحبت نمایید.
آخرین اخبار مرتبط با ایرانداک
سامانه همانند جوی ایرانداک در راستای خدمت رسانی در ایام پایان ترم دانشجویان، بررسی مشابهت پایان نامه ها را در حداقل زمان ممکن بررسی و نتیجه را اعلام می کند.
✔️ برای دریافت پیشینه پژوهش ابتدا باید عنوان خود را در ایرانداک به ثبت رسانده باشد. لذا در سایت ایرانداک ثبت نام کرده و طبق توضیحات متن مقاله اقدام کنید.
✔️ با توجه به راهنمای تصویری داخل متن مقاله، دانشجو می بایست به شناسه و ایمیل استاد راهنمای خود دسترسی داشته باشد تا ثبت پایان نامه در همانندجو انجام شود.
✔️ مطابق متن مقاله، هر دانشجو با ثبت نام در ایرانداک می تواند در هر 7 روز به متن کامل 5 پایان نامه دسترسی داشته باشد.
برای مشاوره ایرانداک
برای مشاوره ایرانداک
سلام خسته نباشید.من دوره روزانه دانشگاه الزهرا هستم. پایان نامه ام رو که در همانند جو گذاشتم نوشت 48 درصد شباهت. این یعنی چی ؟ تا چند درصد قبوله ؟
سلام. هر دانشگاه میزان شباهتی که قبول میکنه متفاوت از دانشگاه دیگه ای هست. دانشگاه الزهرا تا 30 درصد شباهت رو میپذیرد.
سلام. خسته نباشیدمن ارشد مشاوره هستم. می خوام عنوان خودمو برای پایان نامه ثبت کنم و ببینیم شبیه کار من چیزی بوده یا نه. کدوم قسمت سایت ایرانداک باید برم؟
سلام. برای شروع کار انتخاب موضوع پایان نامه تون اول عنوان انتخابی تون رو باید در سایت درخواست پیشینه پژوهش ثبت کنید. در اون قسمت نشون میده که موضوع کار شما تکراری هست یا نه . همچنین پژوهش های مشابه رو هم بهتون معرفی میکنه.
سلام. من پایان نامه ام تموم شده. گذاشتم سایت همانندجو. الان نوشته 50 درصد شباهت با سایر پژوهش ها دارید و استاد راهنمای من اینو قبول نمیکنه. چیکارش کنم ؟ می تونم متن رو عوض کنم و بازهم تو سامانه همانندجو بارگذاریش کنم ؟
سلام. بله . سامانه همانند جو هیچ محدودیتی برای بررسی کردن پایان نامه ها نداره. شما پس از اصلاح پایان نامه تون می تونید مجددا مراحل بارگذاری پایان نامه در سامانه همانندجو رو طی کنید و درصد بگیرید.
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 110000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©