مسعود شفیعی در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: در برنامههای چهارم و پنجم توسعه کشور تصویب شده بود که حدود ۴۰ درصد دانشجویان ایران باید به عنوان تکنیسین تربیت شوند، بنابراین افزایش تربیت نیروی انسانی ماهر و به اصطلاح «آچار به دست» ضروری است.
وی ادامه داد: این نیروها همان تکنیسینهایی هستند که دورههای ۲ ساله کاردانی را با موفقیت گذراندهاند. تربیت این نیروها در نظام کلاسیک آموزشی کشور، بر عهده دانشگاه فنی و حرفهای است وظیفه آموزشهای غیرکلاسیک را سازمان فنی و حرفهای وابسته به وزارت کار و امور اجتماعی بر عهده دارد.
شفیعی با بیان اینکه ما نمیخواهیم با سایر دانشگاهها موازی کاری کنیم، ادامه داد: به این نتیجه رسیدیم که دورههای جدید دو ساله برای تکنیسین شدن کافی نیست برای همین دوره کارشناسی فنی و حرفه ای را طراحی کرده ایم.
وی افزود: بنا داریم رشتههای کارشناسی فنیو حرفهای را با کیفیت دانشگاههای مشابه در کشورهایی مانند آلمان و اتریش ارتقاء دهیم تا دانشجویان به مهارتهای سطح بالای فنیوحرفهای دست یابند.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای یادآورشد: در کشورهای پیشرفته به ازای هر ۵ نفر تکنیسین کاردان، یک کارشناس وجود دارد که در کشور ما این نسبت برعکس است. حال آن که حتی یک تکنیسین ماهر و مؤثر در چرخه اقتصادی کشور، بهتر از فارغ التحصیل دکتری است که جایگاهی در بازار کار ندارد.
وی افزود: با ابلاغیه سال گذشته سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفهای به مراکز تحت مدیریت خود مبنی بر ضرورت استفاده از تولیدات داخلی، ۲۸۰ میلیارد ریال لوازم و تجهیزات تولید داخلی خریداری شد که ۸۰ میلیارد ریال صرفه جویی برای دانشگاه به همراه داشت.
مطالب تصادفی سایت
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 290000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©