معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش تهران خبر از عدم امکان تحصیل غیرحضوری در پایه دوازدهم دارد .
پانته آ درّی در پاسخ به این پرسش که آیا این امکان وجود دارد دانش آموزان پایه دوازدهمی به علت شرکت در کلاس های آمادگی کنکور در کلاس های درس حضور نداشته باشند و فقط در امتحانات پایانی شرکت کنند ؟ اظهار کرد : خیر ، این امکان وجود ندارد و دانش آموز ملزم به حضور در کلاس درس است .
وی افزود : شرکت در امتحانات پایانی به صورت داوطلب آزاد نیز دارای ضوابط و شرط سنی است و دانش آموز در سن تعلیم اجازه ندارد به شکل غیرحضوری درس خوانده و به هر دلیلی فقط در امتحانات شرکت کند .
معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه در گذشته ماده واحده ای تصویب شده بود که چنین اجازهای به دانش آموزان داده می شد اما در نظام جدید و در مدارس روزانه این امکان وجود ندارد . ضمن آنکه قرار است مدارس از کنکور محوری فاصله گرفته و دانش آموزان در همه ساحت های تربیتی رشد یابند .
منبع : ایسنا
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 290000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©