در سال جاری آموزش و پرورش با همکاری سازمان های گوناگونی اقدام به راه اندازی مدرسه تابستانه برای دانش آموزان نموده است که در آخرین اخبار این حوزه، مدرسه تابستانه ای با عنوان «مهارتهای نرم فریلنسرها در حوزه فاوا و اقتصاد دیجیتال» توسط مرکز آموزش مهارتهای تحول دیجیتال پژوهشگاه ICT شروع به کار کرده است و علاقه مندان می توانند اقدام به ثبت نام نمایند.
همواره فصل تابستان یکی از گزینه ها و اوقات بسیار خوب و مناسب برای یادگیری علوم مختلف و انجام فعالیت های مورد علاقه دانش آموزان بوده است. به همین دلیل آموزش و پرورش به منظور برنامه ریزی مناسب برای یادگیری دانش آموزان، اقدام به راه اندازی مدرسه تابستانه نموده ایت که در بسیاری از حوزه های علمی، فرهنگی و آموزشی اقدام به آموزش دانش آموزان می نماید.
از این برنامه ها می توان به پایگاه های تابستانه، مدرسه تابستانه در حوزه های آموزش فریلنسرها، کارسوق های آموزشی و سایر موارد اشاره نمود که در زمینه های مختلف اقدام به برگزاری کلاس های متنوع تفریحی و آموزشی علوم مختلف نموده است. به منظور راهنمایی بیشتر دانش آموزان در ادامه به بررسی آخرین اخبار مرتبط با موضوع مدرسه تابستانه و آغاز به کار مدرسه تابستانه فریلنسرها در حوزه فاوا و اقتصاد دیجیتال پرداخته شده است.
ساسان حسینعلی زاده ضمن اعلام آغاز به کار مدرسه تابستانه مهارتهای نرم فریلنسرهای حوزه فاوا و اقتصاد دیجیتال، اظهار کرد: مرکز آموزش مهارتهای تحول دیجیتال وفق آئیننامه «حمایت از فریلنسرهای فعال در حوزه فاوا و اقتصاد دیجیتال» و در راستای تحقق «رشد تولید» به عنوان شعار سال ۱۴۰۲ این مدرسه را راه اندازی کرد.
وی همچنین در ادامه به اهداف برگزاری این مدرسه اشاره کرد و توضیح داد: هدف اصلی این رویداد مهارتی آشنایی مخاطبین با چارچوب کسب و کارهای مجازی و اشتغال به صورت فریلنسری در بستر وب یا رسانههای اجتماعی است. در این مدرسه شیوههای کسب و کاری و فرصتهای شغلی پلتفرمهای بومی موفقی نظیر پونیشا، مکتبخونه، ترجمیک و شبکه اجتماعی روبرد معرفی خواهد شد.
حسینعلی زاده در ادامه افزود: همچنین در این مدرسه، طیف مهارتهای نرم لازم برای موفقیت فریلنسرها جهت درآمدزایی مناسب از طریق این پلتفرمها بررسی میشود و دورههای آموزشی مربوطه به تفکیک برای مخاطبان این مدرسه برگزار خواهد شد.
معاون مرکز آموزش مهارتهای تحول دیجیتال پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: فریلنسری الزاماً به معنای دورکاری نیست، اما با فراهم شدن زیرساختهای دورکاری در کشور و آشنایی نسبی عموم مردم با این مقوله، فریلنسری توأم با دورکاری فرصتهای شغلی فراوانی را فراهم خواهد کرد که هم کارکنان و هم کارفرمایان میتوانند به نوبه خود از مزایای بالقوه آن بهرهمند شوند. در واقع فریلنسری به معنای کاری است که در آن افراد شغل آزاد دارند و کارمند نیستند.
وی درباره مزایای شرکت کنندگان در دوره تابستانه مهارتهای نرم فریلنسرهای حوزه فاوا و اقتصاد دیجیتال بیان کرد: توسعه مهارتهای فردی با معرفی شدن در پلتفرمهی فرصتساز و موفق، امکان کسب درآمد متناسب با زمان و مکان فعالیت اختیاری و بدون نیاز به سرمایه زیاد، امکان شبکهسازی با متخصصان و افراد موفق در مهارتی خاص و همچنین کسب تجربه و ایجاد زمینه مساعد برای اشتغالزایی در کشور از مزایایی به حساب میاید که شرکت کنندگان در مدرسه تابستانه میتوانند از آن بهرهمند شوند.
حسینعلی زاده در پایان خاطرنشان کرد: در این مدرسه تابستانه سعی بر این است که ضمن معرفی چارچوب فریلنسری در کشور، ساز و کار فعالیت در این حوزه و درآمدزایی از زبان نمایندگان پلتفرمهای موفق در کشور تشریح گردد.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان، امید نقشینه ارجمند گفت: دانشآموزان ابتدا میبایست در آزمون اولیه کارسوق در سامانه summerschool.sampad.gov.ir شرکت و پس از بررسی توسط داوران، اسامی پذیرفتهشدگان در تاریخ ۱۸ مرداد ماه توسط این سازمان اعلام خواهد شد. مرحله نهایی این کارسوق با حضور پذیرفتهشدگان به دو صورت مجازی و حضوری (بر اساس انتخاب شرکتکنندگان) برگزار میشود. رویداد مجازی در یک بستر برخط تعاملی همراه با تختهی هوشمند، امکان تماس صوتی و تصویری و با مشارکت همیار آموزشی بهطور همزمان در روزهای ۲۴ تا ۲۶ مرداد و رویداد حضوری در دانشگاه صنعتی شریف در روزهای ۳۱ مرداد تا ۲ شهریور برگزار خواهد شد.
دانش آموزان می بایست با مراجعه به سایت summerschool.sampad.gov.ir در آزمون مرحله اول شرکت نموده و نمره قبولی را کسب نمایند تا مجاز به شرکت در مراحل بعدی شوند.
معاون استعدادیابی و توانمندسازی فراگیر هدف از برگزاری این کارسوق را توجه به آموزش خلاقانه و مسئله محور که در آن دانشآموز بتواند خود به کشف و خلق بپردازد عنوان کرد و افزود در این آموزش معلم صرفاً متکلم وحده نیست و دانشآموزان در روند آموزشی بهصورت فعالانه حضور دارند و معلم، نقش راهنما و همیار دانشآموز در مسیر او برای رسیدن به پاسخ مسئله را دارد.
نقشینه افزود: این کارسوق توسط دانشجویان دانشگاههای برتر کشور و با هدایت اساتید دانشگاهی برگزار میشود و دانشآموزان در مدت سه روز با برخی موضوعات جذاب علمی آشنا میشوند و علاوه بر شرکت در کارگاههای آموزشی که در ۵ موضوع "علوم اعصاب"، "زنجیره بلوکی"، "الگوریتم و شبکه"، "مدلسازی و بهینهسازی" و "فیزیک" برگزار میشود، از سخنرانیها، مسابقات و دورهمیهای علمی نیز بهره خواهند برد.
ایشان در ادامه ضمن بیان این مطلب که سازمان در تلاش است، طبق اساسنامه جدید، برنامههای چند ساحتی در مدارس سمپاد را حتیالمقدور به دانشآموزان مستعد مدارس دیگر کشور گسترش دهد، گفت: کارسوقهای ملی فراگیر، جشنواره جوان خوارزمی، برنامههای تلویزیونی علمینو و هوشیار در این رویکرد جدید سازمان قرار میگیرند.
گفتنی است که برگزاری کارسوق ملی فراگیر "مدرسه تابستانه ۱۴۰۲" با همت دبیرستان دوره دوم فرزانگان اسلامشهر و با همکاری انجمن علمی رستا دانشگاه صنعتی شریف در دستور کار سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان قرار گرفته است و امید است به لطف الهی با برگزاری این رویداد گامی مثبت در جهت هدایت استعدادهای برتر کشور برداشته شود.
منبع: روابط عمومی و امور بین الملل سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان
همچنین به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سیما، تفاهمنامه «راه اندازی مدرسه تابستانه» با محوریت مهارت آموزی، اشتغال زایی و عدالت آموزشی و سایرهمیاری های مرتبط با ایجاد استانداردهای آموزش غیرحضوری و تولید محتوا، ارائه مدرک و سایر حمایت های مادی و معنوی سازمان فنی و حرفه ای و ظرفیت رسانه ملی و شبکه آموزش میان علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش سیما و غلامحسین حسینی نیا رئیس سازمان فنی و حرفه ای کشور امضا شد.
در این تفاهم نامه به استفاده از ظرفیتهای برنامههای تلویزیونی روی آنتن در راستای ترویج و فرهنگ سازی رشتههای جدید، نوآور و اشتغال آفرین سازمان فنی حرفه ای، بهره گیری از توانمندیهای پژوهشگران، محققان، اساتید، استارت آپ ها و دانشجویان نخبه سازمان فنی حرفه ای کشور برای مساله حل اشتغال در کشور با تکیه به ابزارفرهنگ ساز در رسانه ملی و راه اندازی خانه های فناوری تاکید شده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا
به گزارش مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت آموزشوپرورش، احمد آقامحمدی گفت: مدرسه بیوتکنولوژی جهت آشنایی دانشآموزان پژوهشگر با ابعاد مختلف زیستفناوری از جمله (مهندسی آنزیم، مهندسی ژنتیک، گیاهان دارویی، لایوهای میکروسکوپی، کشت بافت گیاهی، حیات سلول، پرورش میکروجلبک و نانو بیوتکنولوژی) توسط پژوهش سرای جابربن حیّان شهرستان نهاوند (قطب استانی زیست فناوری) باهمکاری باشگاه دانش آموزی زیست فناوری معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و قطب کشوری زیست فناوری پژوهشسراهای دانش آموزی برگزار میشود.
لازم به ذکر است که تمامی دورههای این مدرسه به صورت غیرحضوری(مجازی) و رایگان است و دانشآموزان در این مدرسه، ابزارها و مهارتهای لازم برای انجام یک پروژه علمی و تحقیقاتی در حوزه زیست فناوری را کسب مینمایند.
وی ادامه داد: دورههای آموزشی زیست فناوری همراه با برنامههای متنوع و جذاب علمی در قالب چندین جلسه و کارگاه در روزهای متفاوت برگزار میشود و به شرکت کنندگانی که موفق شوند در پایان دوره ایده خود را ارائه نمایند، گواهینامه پایان دوره داده میشود.
لازم به ذکر است؛ دانش آموزان علاقمند میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به کانال پژوهش سرای جابربن حیّان نهاوند در پیام رسان شاد به آدرس @jaberhayan_nahavand مراجعه نمایند.
منبع: سایت آموزش و پرورش
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 290000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©