فرآیند مصاحبه و ارزیابی تخصصی داوطلبان بورس دکتری خارج کشور برعهده موسسه / دانشگاه پذیرنده بوده و ارزیابی نهایی و تایید از سوی شورای مرکزی بورس صورت می گیرد .
فرآیند مصاحبه و ارزیابی تخصصی داوطلبان بورس دکتری خارج کشور برعهده موسسه / دانشگاه پذیرنده بوده و ارزیابی نهایی و تایید از سوی شورای مرکزی بورس صورت می گیرد .
افرادی که قصد تحصیل در خارج از کشور را دارند ، باید برای پذیرش در بورس خارج از کشور ، در آزمون ورودی دوره دکتری ( نیمه متمرکز ) سال 96 شرکت و حدنصاب اعلام شده توسط دانشگاه / موسسه پذیرنده بورسیه را کسب کنند .
همچنین انجام مصاحبه علمی و ارزیابی تخصصی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور دارای سهمیه باید صورت گیرد و دانشگاه ها پس از انجام مصاحبه علمی ، سهمیه های بورس خارج خود را انتخاب و به سازمان سنجش آموزش کشور اعلام می کنند .
پس از ارزیابی نهایی و تایید نتایج ( گزارش ) واصله از طرف دانشگاه ها توسط شورای مرکزی بورس نتایج به سازمان سنجش آموزش کشور و دانشگاه ها اعلام می شود .
سپس پس از تایید شورای مرکزی بورس ، دانشگاه / موسسه پذیرنده بورسیه ، فرایند هیات اجرایی جذب افراد پذیرفته شده را انجام داده و صورت جلسه هیات اجرایی جذب و تعیین استاد ناظر را به اداره کل بورس و اعزام دانشجویان اعلام می کنند .
براساس این گزارش رشته گرایش و کشور مورد اعزام به تشخیص دانشگاه دارای سهمیه و هماهنگی اداره کل بورس و اعزام دانشجویان خواهد بود .
قبولی های بورس خارج از کشور براساس سهمیه هر دانشگاه است و نظارت و تایید در اخذ پذیرش ، وضعیت تحصیلی ، به عهده دانشگاه دارای سهمیه است .
منبع : مهر
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 290000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©