برگزاری آزمون حفظ قرآن سازمان تبلیغات ۱۴۰۵ همه ساله توسط سازمان دارالقرآن الکریم انجام می شود. آن دسته از داوطلبانی که شرایط لازم برای شرکت در این ارزیابی را داشته باشند، می توانند در زمان ثبت نام که از طریق سایت آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن telavat.ir اعلام می گردد، با ورود به این پایگاه اینترنتی، مراحل ثبت نام خود را نهایی نمایند.
برای مشاوره آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن ۱۴۰۵
برای مشاوره آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن ۱۴۰۵

با توجه به اینکه جامعه ایران اسلامی همواره از آموزه های قرآنی بهره می برد و پیوندی نزدیک میان قانون، نظام جمهوری اسلامی و کلام وحی وجود دارد، سازمان دارالقرآن الکریم هرساله آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن ۱۴۰۵ را برگزار می کند. هدف اصلی این آزمون، شناسایی حافظان برتر و معرفی آن ها به دستگاه های اجرایی و نهادهای مختلف است. داوطلبان مشتاق شرکت در این ارزیابی، ملزم به رعایت شرایط اعلام شده بوده و باید در زمان ثبت نام حفاظ که متعاقبا اعلام می شود، اقدامات لازم را انجام دهند.
برای ثبت نام در این دوره از مسابقات قرآنی، متقاضیان می بایست به سایت telavat.ir مراجعه کرده و فرآیند نام نویسی خود را تکمیل کنند. زمان دقیق ثبت نام حفاظ و همچنین زمان برگزاری هر مرحله از آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن 1405، بر روی همین سایت منتشر خواهد شد. گفتنی است این آزمون در چهار مرحله مجزا برگزار می شود و داوطلبانی که واجد شرایط لازم باشند، می توانند در مهلت مقرر نسبت به ثبت نام اقدام نموده و خود را برای مراحل مختلف ارزیابی آماده سازند. در ادامه به بررسی آزمون حفظ قرآن سازمان تبلیغات ۱۴۰۵، زمان ثبت نام حفاظ و سایت آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن telavat.ir پرداخته شده است.
سازمان تبلیغات اسلامی ایران در راستای توسعه اهداف قرآنی در سراسری کشور، از سال 1361 اقدام به راه اندازی مراکز ترویج علوم قرآنی در مرکز استان های مختلف نموده است. این سازمان از طریق تاسیس این مراکز می تواند انواع کارگاه ها و کلاس های موضوعی قرآن، ترویج علوم دینی و اعزام مبلغ در جهت آگاه سازی مردم را انجام دهد.
از سال 1381 نام این سازمان به دارالقران الکریم تغییر یافت و این امر سبب تغییر اهداف و ساختار این مجموعه شد. یکی از مهم ترین اهدافی که این سازمان در سال های اخیر پیش گرفته، شناسایی حافظان قرآن و تسهیل خدمت رسانی دستگاه های اجرایی کشور به آن ها می باشد. همچنین افرادی که دارای مدرک از دارالقران هستند می توانند در کنکور کارشناسی ارشد نیز شرکت کرده و مطابق شرایط ذکر شده در دفترچه ثبت نام این آزمون اقدام به تحصیل در مقاطع بالاتر نمایند.
آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن 1405 در طی 4 مرحله برگزار می شود. مرحله اول به صورت کتبی بوده و افرادی که بتوانند در آن موفق عمل کنند، به مرحله دوم راه پیدا می کنند. مرحله دوم تا چهارم معمولا به صورت شفاهی در راستای سنجش میزان آگاهی افراد در خصوص تفسیر و معانی قرآن برگزار می شود. درجات اعطایی به حفاظ قرآن از درجه 1 تا 5 بوده که هر کدام از آن ها معادل یکی از مدرک های تحصیلی سایر داوطلبان عادی می باشد. در جدول زیر نوع درجه اعطایی و همترازی آن با انواع مدارک تحصیلی ارائه شده است.
| درجه تخصصی | عنوان | شرایط لازم |
| 1 | استاد حفظ قرآن ( همتراز مدرک دکتری) | حافظ ممتاز قرآن،آشنا به تفسیر و علوم قرآنی و دارای 10 سال سابقه تدریس و تربیت حافظان قرآن کریم |
| 2 | حافظ ممتاز قرآن (همتراز با مدرک فوق لیسانس) | تسلط بر تلاوت مرتل کل قرآن از حفظ،ترجمه آیات و مفردات قرآن |
| 3 | حافظ کل قرآن (همتراز مدرک لیسانس) | تسلط بر خواندن کل قرآن از حفظ همراه با درک معنای آیات |
| 4 | حافظ 20 جزء قرآن (همتراز مدرک فوق دیپلم) | تسلط بر خواندن 20 جزء پیوسته قرآن از حفظ ، همراه با درک معنای آیات |
| 5 | حافظ 10 جزء قرآن (همتراز مدرک دیپلم) | تسلط بر خواندن 10 جزء پیوسته قرآن از حفظ ، همراه با درک معنای آیات |
همانطور که از جدول فوق نیز قابل مشاهده است، ثبت نام در هر یک از درجات آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن بر اساس تعداد جزء های حفظ شده توسط داوطلب و میزان تسلط وی بر روی معانی قرآن مشخص می شود. لازم به ذکر است که شرکت در آزمون حفظ قرآن سازمان تبلیغات ۱۴۰۵ هم برای خانم ها و هم برای آقایان امکان پذیر بوده و داوطلبانی که این مدرک را داشته باشند می توانند از سهمیه حافظان قران استفاده کنند. آن دسته از داوطلبان مردی که به علوم قرآنی و دینی علاقه مند هستند می توانند در حوزه های علمیه نیز ادامه تحصیل دهند.
جزئیات زمان ثبت نام و برگزاری هر یک از مراحل آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن، توسط سایت این آزمون به نشانی telavat.ir به اطلاع داوطلبان می رسد. معمولا آزمون اعطای مدرک به حفاظ قران هر ساله برگزار می شود و زمان ثبت نام آن در ماه های آخر سال می باشد. تمامی دانش آموزانی که فارغ التحصیل مدارس قرآنی هستند و یا دانشجویانی که در رشته های علوم قرانی تحصیل کرده و همچنین کلیه افراد حافظ قرآن با اطلاع از زمان ثبت نام آزمون اعطای مدرک می توانند شانس خود را برای قبولی در این آزمون بسنجند.
زمان ثبت نام آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن سال گذشته از تاریخ 23 بهمن آغاز شد و تا 15 اسفند ماه ادامه داشت. داوطلبان واجد شرایط می توانند در مهلت تعیین شده به سایت telavat.ir مراجعه کرده و مراحل نام نویسی خود در آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قران را طی نمایند. همچنین، مهلت ویرایش اطلاعات سال گذشته از 16 لغایت 20 اسفند ماه در نظر گرفته شده بود. زمان ثبت نام آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن ۱۴۰۵ از تاریخ 9 فروردین آغاز شد و تا 4 اردیبهشت ماه تمدید شد.
زمان ثبت نام آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن ۱۴۰۵ از تاریخ 9 فروردین آغاز شد و تا 4 اردیبهشت ماه تمدید شد.
بانوانی که به علوم قرآنی و تفسیر آیات قرآن علاقه مند هستند می توانند به صورت تخصصی در رشته های موجود در حوزه های علمیه خواهران ادامه تحصیل دهند. باتوجه به اینکه ثبت نام آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن اعلام شده است، داوطلبان می بایست با مراجعه به سایت ثبت نام، نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند.
ثبت نام در هر آزمونی از جمله انواع آزمون های استخدامی و آموزشی، از طریق سایت منحصر به همان آزمون انجام می شود. آزمون اعطای مدرک به حفاظ قرآن نیز از این قاعده مستثنی نبوده و تمامی مراحل ثبت نام، دریافت کارت ورود به جلسه و مشاهده نتایج از طریق سامانه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن به نشانی telavat.ir انجام می شود.
داوطلبان جهت ورود به سایت اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن می بایست همانند راهنمای تصویری زیر، سایت "telavat.ir" را جستجو کرده و بر روی اولین سایتی که حاوی آدرس این سامانه است، کلیک کنند.
.png)
همانطور که از تصویر زیر نیز قابل مشاهده است، سایت دارالقرآن کریم که همان سامانه آزمون اعطای مدرک و ارزیابی حافظان قرآن می باشد، از بخش های مختلفی تشکیل شده است. داوطلبانی که قصد دریافت اطلاعات بیشتر در خصوص بیست و یکمین آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن را دارند می بایست بر روی گزینه "آزمون های ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم" کلیک کنند.

سپس گزینه "ثبت نام بیست و یکمین دوره آزمون های حفظ تخصصی قرآن کریم" را انتخاب نمایید.

و در نهایت برای تکمیل ثبت نام باید اطلاعات خواسته شده را وارد نمایید تا فرم ثبت نام برایتان باز شود.

برای ورود به سایت آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن telavat.ir کلیک کنید.
جالب اینکه حافظان قرآن پس از اخذ مدرک تخصصی در سطوح گوناگون، مجاز به مراجعه به سایت بنیاد ملی نخبگان هستند. آنان با بارگذاری تصویر گواهی خود، می توانند از تسهیلات ویژه این نهاد بهره مند شوند. این امکان ارزشمند، انگیزه ای مضاعف برای فعالان عرصه حفظ قرآن ایجاد می کند و مسیر ارتباط میان مهارت های قرآنی و حمایت های نخبگانی را هموار می سازد.
ثبت نام در آزمون های ارزیابی مدرک به حافظان قرآن کریم دارای شرایطی می باشد که همه افراد می بایست آن ها را رعایت کنند. اگر این شرایط به درستی رعایت شود و فرد توانایی لازم برای قبولی در آزمون را داشته باشد می توانند پس از مدرک خود در یکی از مراکز قرآنی مشغول به تدریس شود و یا با اطلاع از نحوه معلم شدن، خود را برای معلمی و یا سایر فعالیت های اجتماعی در این درس آماده نماید. در ادامه شرایط ثبت نام آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن 1405 پرداخته شده است:
حفظ حداقل 10 جزء پیوسته قرآن کریم
داشتن تابعیت ایرانی
ارائه مدارک لازم برای ثبت نام که شامل موارد زیر می شود:
الف) تصویر صفحه اول شناسنامه
ب) تصویر کارت ملی
پ) تصویر عکس متقاضی با زمینه روشن
ت) تصویر مدارک معافیت از آزمون ها (در صورت وجود)
| ردیف | عنوان معافیت | نوع معافیت | توضیحات |
| 1 | مدرک کارشناسی ارشد الهیات و معارف اسلامی (گرایش علوم قرانی) - مدرک سطح سه حوزه علمیه (رشته علوم قرآنی و تفسیر) | نعاف از آزمون مرحله اول (درک مفاهیم و حفظ قرآن) | جهت کسب مدارک درجات 3 و 4 و 5 |
| 2 | دارندگان رتبه های اول تا پنجم سه دوره قبل از آزمون هرسال در مسابقات بین المللی حفظ جمهوری اسلامی ایران و سایر کشورها و مسابقات کشوری اوقاف و امور خیریه، نیروهای مسلح و ملی دانشجویان. تبصره1 :افراد فوق به استثنای دارندگان رتبه در مسابقات نیروهای مسلح از شرکت در آزمون مرحله دوم (شفاهی) برای دریافت مدرک درجات 1و2 نیز معاف هستند. تبصره2 :افراد مذکور حداکثر در دو دوره می توانند از این امتیاز استفاده نمایند. |
معاف از آزمون مرحله دوم (شفاهی حفظ قرآن) | جهت کسب مدارک درجات 1 و 2 و 3 و 4 و 5 |
| 3 | دارندگان مدرک حفظ مربوط به اعطای مدرک کارشناسی و بالاتر از وزارت علوم | معاف از آزمون مرحله دوم (شفاهی حفظ قرآن) | جهت کسب مدارک درجات 3 و 4 و 5 |
| 4 | قبول شدگان در هر یک از مراحل آزمون دوره گذشته، به شرط عدم درخواست ارتقای درجه، از شرکت مجدد در آزمون آن مرحله معاف هستند. | ||
داوطلبانی که به هر دلیلی در آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن قبول نشده اند می توانند در رشته های علوم قرآنی دانشگاه معارف اسلامی که به صورت بدون کنکور بوده شرکت کنند و در صورت قبولی در ازمون اختصاصی به ادامه تحصیل در رشته مورد نظر خود در مقطع ارشد شوند.
تاکنون دفترچه ثبت نام آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن منتشر نشده اما بر اساس اطلاعات مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون ارزیابی و اعطای مدرک به حافظان قرآن دوره گذشته، افرادی که در مرحله اول این آزمون که همان آزمون کتبی است شرکت می کنند باید برخی شرایط را داشته باشند که در ادامه این شرایط ذکر شده اند:
1) هر جزء شامل 5 سؤال (چهار سؤال ترجمه و یک سؤال حفظ) بوده و هر سؤال یک امتیاز خواهد داشت.
2 -سوالات به صورت کتبی، و چهار گزینه ای بوده و حد نصاب قبولی آزمون مرحله اول به شرح جدول ذیل است:
| ردیف | رشته | تعداد سوالات | امتیاز دریافتی | نتیجه |
| 2 | 10 جزء | 50 | 35 به بالا | مجاز به شرکت در آزمون شفاهی 10 جزء |
| 3 | 20 جزء | 100 | 70 به بالا | مجاز به شرکت در آزمون شفاهی 20 جزء |
| 4 | 30 جزء | 150 | 105 به بالا | مجاز به شرکت در آزمون شفاهی 30 جزء (برای دریافت مدرک درجه 3) |
| 5 | 130 به بالا | مجاز به شرکت در آزمون شفاهی 30 جزء (برای دریافت مدرک درجات 1 و 2 و 3) |
3) هر پاسخ صحیح یک نمره داشته و هر 3 پاسخ غلط یک نمره منفی خواهد داشت.
4) در صورت قبولی در آزمون مرحله اول سال گذشته به شرط عدم تغییر رشته و ارتقاء درجه، فرد به مدت یکسال از این مرحله معاف می باشد.
در این مرحله که به صورت شفاهی برگزار می شود، صحت و کیفیت حفظ حافظان مورد ارزیابی قرار می گیرد. سوالات به صورت شفاهی و هشت سطری (بر اساس قرآن های 15 سطری) پرسیده خواهد شد. همچنین حد نصاب قبولی در آزمون مرحله دوم به شرح جدول زیر است:
| ردیف | رشته | عنوان مدرک تخصصی | تعداد سوالات | حسن حفظ | تجوید | صوت و لحن | وقف و ابتدا | ||||||||
| کل نمره | حد نصاب | تک ماده | کل نمره | حد نصاب | تک ماده | کل نمره | حد نصاب | تک ماده | کل نمره | حد نصاب | تک ماده | ||||
| 1 | 10 جزء | 5 | 5 | 100 | 80 | * | 50 | 30 | 27 | 20 | 10 | 9 | 30 | 20 | 18 |
| 2 | 20 جزء | 4 | 7 | 100 | 80 | * | 50 | 30 | 27 | 20 | 10 | 9 | 30 | 20 | 18 |
| 3 | 30 جزء | 3 | 10 | 100 | 80 | * | 50 | 30 | 27 | 20 | 10 | 9 | 30 | 20 | 18 |
| 4 | 30 جزء | 2 | 90 | * | 50 | 40 | * | 20 | 15 | * | 30 | 25 | * | ||
| 5 | 30 جزء | 1 | |||||||||||||
بدین ترتیب داوطلبان می توانند در صورت کسب نمره قبولی در تمامی مراحل آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن، مدرک خود را دریافت نمایند. داوطلبان توجه داشت باشند که به هنگام ثبت نام در این آزمون اطلاعات خود را بدون اشتباه وارد نمایند. زیرا در صورت هرگونه مغایرت اطلاعات یا نقص مدارک، ثبت نام افراد لغو خواهد شد.
این مرحله از آزمون صرفا ویژه حافظانی است که حد نصاب های لازم را در آزمون های مراحل اول و دوم کسب نموده اند. در این مرحله از آزمون از هر جزء قرآن کریم، 6 سؤال شامل چهار سؤال ترجمه و دو سؤال مفردات بـه صورت کتبی و چهار گزینه ای طراحی خواهد شد. حد نصاب قبولی در آزمون مرحله سوم به شرح جدول ذیل است:
| تعداد کل سوالات | امتیاز | نتیجه |
| 180 سوال شامل 120 سوال ترجمه و 60 سوال مفردات (هر سوال 1 امتیاز) | 140 تا 149 | حائز دریافت مدرک درجه 2 |
| 150 به بالا | راهیابی به آزمون مرحله چهریم (در صورت داشتن 10 سال سابقه تدریس حفظ) |
هر پاسخ صحیح یک نمره داشته و هر 3 پاسخ غلط یک نمره منفی خواهد داشت. منبع سوالات مفردات از کتاب قاموس قرآن، تالیف سید علی اکبر قرشی، انتشارات دارالکتب الاسلامیه می باشد و منبع ترجمه از ترجمه آیت الله مکارم شیرازی است.
احراز سوابق 10 ساله تدریس در زمینه آموزش حفظ قرآن کریم (طبق چرخه کاری بررسی سوابق 10 ساله). بعد از تایید سوابق 10 ساله توسط شورای کارشناسی، به افراد تأیید شده شش ماه فرصت مطالعه داده خواهد شد و زمان و مکان دقیق این مرحله طبق نامه رسمی به اطلاع ایشان خواهد رسید. سوالات به صورت کتبی (تشریحی و چهارگزینه ای) و به شرح جدول ذیل است:
| سوالات چهارگزینه ای علوم قرآنی | سوالات چهرگزینه ای تفسیر | سوالات تشریحی علوم قرآنی | سوالات تشریحی تفسیر | تعداد کل سوالات | حدنصاب امتیاز قبولی |
| 10 سوال (10 امتیاز) | 40 سوال (40 امتیاز) | 5 سوال (10 امتیاز) | 20 سوال (40 امتیاز) | 75 سوال (100 امتیاز) | 75 به بالا |
هر سؤال تستی یک امتیاز و امتیاز سوالات تشریحی متغیر می باشد. هر 3 پاسخ غلط (در بخش سوالات چهارگزینه ای) یک نمره منفی خواهد داشت. همچنین منبع سوالات علوم قرآنی، کتاب علوم قرآنی، تألیف آیت الله معرفت، انتشارات سمت و منبع سوالات تفسیر، تفسیر نمونه (تالیف آیت الله مکارم شیرازی) بدون نکات تفسیری شامل سوره های زیر می باشد.
سوره ها: حمد، بقره، آل عمران، نساء، مائده، انفال، توبه، هود، یوسف، اسراء، نحل، مومنون، احزاب، حجرات، انسان، یس، لقمان، قیامه، صف، جمعه، منافقون، تغابن، روم، عنکبوت، دخان، واقعه، ملك، الرحمن، حشر، حدید و جزء سی ام قرآن کریم.
داوطلبانی که قصد ثبت نام در آزمون اعطای مدرک حفاظ قرآن را دارند می بایست با آمادگی لازم در جلسه آزمون حاضر شوند تا شانس قبولی خود را افزایش دهند. بنابراین بایستی با پیگیری اخبار و اطللاعیه های مربوطه، از جزئیات این آزمون مطلع شده و در زمان مقرر نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.
آن دسته از داوطلبانی که دارای شرایط ذکر شده در بخش فوق هستند، می توانند در زمان مقرر به سایت telavat.ir مراجعه کرده و مراحل ثبت نام خود در آزمون اعطای مدرک به حفاظ قران را طی نمایند. در بخش زیر راهنمای ثبت نام در این آزمون شرح داده شده است تا داوطلبان بتوانند به درستی مراحل ثبت نام خود را طی نمایند.
برای نام نویسی در آزمون اعطای مدرک حافظان قران به سایت telavat.ir مراجعه نمایند.
به بخش میز خدمت الکترونیکی مراجعه کرده و روی گزینه "آزمون اعطای مدرک به حافظان قران" کلیک کنند.
در صورتی که در زمان ثبت نام این آزمون به سایت مراجعه کرده باشید، گزینه "ثبت نام" را مشاهده خواهند کرد و باید روی آن کلیک کنند.
اطلاعات شناسنامه ای و فردی خود را وارد سایت کرده و اسکن مدارک لازم را بارگذاری نمایند.
گزینه "ثبت نام نهایی و ذخیره اطلاعات" را کلیک کرده تا در آزمون اعطای مدرک به حفاظ قران ثبت نام شوند.
داوطلبانی که قصد دریافت کارت ورود به جلسه و یا نتایج آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن 1405 را دارند می بایست طبق مراحل ذکر شده اقدام کرده و سپس فعالیت مورد نظر خود را انجام دهند. به همین منظور می بایست با پیگیری اطلاعیه ها و اخبار مربوط به آزمون از جزئیات این آزمون باخبر شوند.
معمولا زمان برگزاری آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن در همان ابتدای ثبت نام از طریق سایت دارلقرآن الکریم منتشر می شود. اطلاع از زمان برگزاری آزمون های کتبی و شفاهی می تواند داوطلبان را در داشتن برنامه ریزی بهتر کمک کند. در جدول زیر زمان برگزاری هر یک از مراحل آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن سال جاری ارائه شده است.
| عنوان فعالیت | زمان برگزاری آزمون سال جاری |
| آزمون مرحله اول (کتبی) | 1405/02/25 |
| آزمون نوبت اول مرحله دوم (شفاهی) | نیمه دوم تیر ماه |
| آزمون نوبت دوم مرحله دوم (شفاهی) | نیمه دوم آبان ماه |
| آزمون مرحله سوم (ترجمه و مفردات) | دی و بهمن ماه هر سال |
| آزمون مرحله چهارم | مهر ماه سال بعد |
بعد از برگزاری آزمون، شرکت کنندگان بایستی منتظر اعلام نتایج آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن باشند تا نتیجه عملکرد خود را دریافت نمایند. در صورت قبولی در هر کدام از مراحل آزمون، داوطلبان می بایست خود را برای حضور در مرحله بعدی آزمون آماده کنند.
اکثر داوطلبانی که در آزمون ارزیابی اعطای مدرک حافظان قرآن شرکت می کنند نگرانی هایی در خصوص سوالات آزمون دارند. مطالعه سوالات هر آزمونی از جمله سوالات مصاحبه آزمون های استخدامی و یا دفترچه سوالات آزمون های کتبی سایر ارگان ها می تواند داوطلبان را برای آزمون آماده تر سازد.
سامانه آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن نیز برای آشنا کردن داوطلبان با نمونه سوالات این آزمون، اقدام به انتشار سوالات مدتی پس از برگزاری این آزمون می کند. شرکت کنندگان این آزمون می توانند از طریق مطالعه سوالات آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن، احتمال قبولی خود را تخمین زده و همچنین سایر داوطلبان از طریق مطالعه این سوالات خود را برای ازمون دوره های بعدی آماده نمایند.
| سال | دفترچه سوالات مرحله اول | سوالات مرحله دوم |
| 1400 | دانلود کنید | شفاهی |
| 1399 | دانلود کنید | شفاهی |
| 1398 | دانلود کنید | شفاهی |
| 1397 | دانلود کنید | شفاهی |
| 1396 | دانلود کنید | شفاهی |
سوالات مرحله سوم و چهارم آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن در سال های اخیر منتشر نشده و تنها سوالات سال های قبل در سایت دارالقرآن الکریم موجود می باشد که در جدول زیر ارائه شده است.
| سوالات مرحله سوم | سوالات مرحله چهارم |
| سوالات سال 1397 | سوالات علوم قرآنی سال 1395 |
| سوالات سال 1396 | سوالات تفسیر سال 1395 |
| سوالات سال 1395 | سوالات تفسیر یازدهمین دوره |
| سوالات سال 1394 | سوالات تفسیر سال 1393 |
علاوه بر این، داوطلبان باید توجه داشته باشند که آشنایی صرف با نمونه سوالات کافی نیست، بلکه رعایت شرایط اعلام شده از سوی سازمان دارالقرآن و ثبت نام به موقع در زمان ثبت نام حفاظ نیز از الزامات اصلی موفقیت در آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن ۱۴۰۵ محسوب می شود. بنابراین متقاضیان محترم توصیه می کنند که همزمان با مطالعه سوالات دوره های قبل، اخبار مربوط به مهلت ثبت نام و ضوابط شرکت در آزمون را از سایت telavat.ir پیگیری کرده و برنامه ریزی منظمی برای مراحل چهارگانه ارزیابی داشته باشند.
تاریخ اعلام نتایج هر یک از مراحل آزمون اعطای مدرک به حافظان قران ۱۴۰۵ توسط سایت دارالقرآن الکریم منتشر می شود. بنابراین برای مشاهده نتیجه پذیرش ابتدا باید از زمان اعلام جواب این آزمون مطلع بود و سپس با نام کاربری و رمز عبور خود وارد سایت telavat.ir شد. به محض مشخص شدن زمان اعلام نتایج آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن 1405 در این مقاله اطلاع رسانی خواهد شد.
| عنوان فعالیت |
زمان اعلام نتایج آزمون سال جاری |
| اعلام نتایج مرحله اول | اعلام نشده است. |
| اعلام نتایج نوبت اول مرحله دوم | اعلام نشده است. |
| اعلام نتایج نوبت دوم مرحله دوم | اعلام نشده است. |
| اعلام نتایج مرحله سوم | اعلام نشده است. |
| امور مریوط به صدور مدرک قبول شدگان | اعلام نشده است. |
برای مشاهده نتایج آزمون اعطای مدرک به حافظان قرآن ۱۴۰۵، داوطلبان می بایست همان مراحلی را که برای ثبت نام طی کرده بودند را مجددا انجام داده و وارد پورتال اصلی سایت سازمان دارالقرآن الکریم شوند. داوطلبانی که در هر مرحله نمره قبولی را کسب کرده باشند می تواند به مرحل بعدی مراجعه کنند. در غیر اینصورت مدرک همان درجه قبولی خود را دریافت خواهند کرد.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا آماده اند تا اطلاعات لازم در خصوص اعطای مدرک به حافظان قرآن را در اختیار داوطلبان گذاشته و آن ها را از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. همچنین از طریق عضویت در کانال تلگرامی و یا اینستاگرامی هیوا می توانید آخرین اخبار مرتبط با این حوزه را دریافت نمایید.
✔️ ثبت نام آزمون حفظ قرآن سازمان تبلیغات 1405 همه ساله توسط سازمان دارالقرآن الکریم انجام می شود که زمان ثبت نام در آزمون حفظ قرآن سازمان تبلیغات ۱۴۰۵ در متن مقاله درج شده است.
✔️ شرایط ثبت نام و قبولی در آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن برای هر 4 مرحله این آزمون متفاوت است که در متن مقاله به صورت مفصل توضیح داده شده است.
✔️ سایت آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن به نشانی telavat.ir است که در متن مقاله لینک ورود مستقیم به این سایت ارائه شده است.
برای مشاوره آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن ۱۴۰۵
برای مشاوره آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن ۱۴۰۵
ثبت نام مدرک تخصصی حفظ قرآن کی تموم شد؟
سلام، ثبت نام مدرک تخصصی حفظ قرآن؛ 15 اسفند ماه به پایان رسید.
ثبت نام اعطای مدرک به حافظان تمام شده؟
سلام، بله؛ ثبت نام اعطای مدرک به حافظان به پایان رسیده است.
ثبت نام اعطای مدرک به حافظان تموم شده؟
سلام، بله؛ ثبت نام اعطای مدرک به حافظان به پایان رسیده است.
سلام . پسر من 9 جزء قرآن را حفظ هستند می توانند در آزمون شرکت کنند ؟
سلام . برای شرکت در آزمون اعطای مدرک حافظان قرآن ، باید پسر شما حداقل 10 جزء پیوسته قرآن رو حفظ باشن .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 470000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©