داوطلبانی که در آزمون دکتری 1400 شرکت کرده اند و در دوره های روزانه و غیر روزانه دانشگاه های سراسری مجاز به انتخاب رشته شدند ، می بایست دفترچه راهنمای انتخاب رشته دکتری سراسری ۱۴۰۰ را که شامل موارد مختلفی از جمله کدرشته محل های هر گروه آزمایشی است ، به دقت مطالعه کرده و نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته خود اقدام نمایند .
برای مشاوره دفترچه راهنمای انتخاب رشته دکتری 1400
برای مشاوره دفترچه راهنمای انتخاب رشته دکتری 1400
پس از اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری 1400 ، سازمان سنجش طی انتشار کارنامه ای وضعیت علمی داوطلبان را مشخص کرده و هر داوطلب بعد از مشاهده این کارنامه از دوره هایی که در آن مجاز به انتخاب رشته شده آگاه می شود . داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته در دوره های روزانه ، نوبت دوم ، غیرانتفاعی ، پیام نور و پردیس خودگردان شده اند می توانند در زمان مقرر نسبت به تکمیل فرم انتخاب رشته اقدام نمایند .
برای متقاضیان تحصیل در مقطع دکتری دانشگاه های سراسری دفترچه ای با عنوان دفترچه انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۰ در سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org قرار می گیرد که در آن تمامی جزئیات مربوط به مرحله انتخاب رشته دکتری درج شده است و مطالعه دقیق آن به تمامی داوطلبان توصیه می شود . در ادامه توضیحاتی پیرامون زمان انتشار ، لینک دانلود و جزئیات دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری سراسری ۱۴۰۰ ارائه کرده ایم .
سازمان سنجش ضمن انتشار اطلاعیه ای زمان دقیق فعال شدن لینک دانلود دفترچه راهنمای انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۰ را به اطلاع پذیرفته شدگان مرحله اول این آزمون می رساند . به محض فعال شدن لینک دانلود ابن دفترچه در قسمت دکتری تخصصی سایت سنجش ، داوطلبان می توانند حداکثر 50 کدرشته محل را با توجه به رشته امتحانی خود انتخاب کنند .
احتمالا طبق روال سال های گذشته دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری چند روز قبل از آغاز فرآیند انتخاب رشته بر روی سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org قرار می گیرد تا متقاضیان بتوانند آن را با دقت مطالعه کرده و نسبت به تمامی شرایط و ضوابط آن آگاه شوند .
به محض مشخص شدن زمان انتشار دفترچه انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۰ این مقاله به روز رسانی شده و لینک دانلود قرار داده می شود .
لینک دانلود دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری 99
لینک دانلود اصلاحات دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری 99
در دفترچه انتخاب رشته دکتری سراسری 3 فصل قرار دارد که در هر یک موارد بسیار مهمی ذکر شده و مطالعه دقیق آن به تمامی داوطلبان توصیه می شود . در ادامه جزئیات هر یک از این فصل ها را به صورت مختصر توضیح می دهیم :
فصل اول : كلیات ، شرایط و ضوابط
در فصل اول دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه های سراسری مجددا سهمیه های موثر در آزمون دکتری ، جزئیات مندرج در کارنامه اولیه دکتری ، نحوه انتخاب رشته آزمون دکتری 1400 ، نکاتی مهم پیرامون مرحله علمی یا همان مصاحبه و بررسی سوابق علمی و پژوهشی و توصیه های مهم شرح داده شده است .
فصل دوم : جداول کدرشته محل ها
در این قسمت 7 جدول مجزا از هم برای تمامی گروه های آزمایشی علوم انسانی ، علوم پایه ، فنی و مهندسی ، کشاورزی ، هنر ، دامپزشکی و زبان به تفکیک دوره تحصیلی ، کدرشته محل ، نام دانشگاه یا مؤسسه محل تحصیل ، نام رشته تحصیلی ، نام گرایش ، ظرفیت پذیرش در دو نیم سال اول و دوم و همچنین توضیحات دانشگاه های خاص درج شده است .
فصل سوم : شرایط ، ضوابط عمومی و اختصاصی موسسات و فرم ها
در قسمت آخر شرایط و ضوابط برخی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ، فرم مخصوص معدل برای ثبت نام آزمون دکتری و فرم پیش نویس انتخاب رشته آزمون دکتری درج شده است . تکمیل فرم معدل مخصوص دانشجویان سال آخر كارشناسی ارشد و یا دكتری حرفه ای می باشد و داوطلبانی که فارغ التحصیل شده اند نیازی به تکمیل این فرم ندارند .
برای انجام یک انتخاب رشته اصولی باید ابتدا بدانید که در چه دوره هایی مجاز به انتخاب رشته شده اید و برای این کار بایستی کارنامه اولیه آزمون دکتری را با دقت بررسی کنید . ممکن است داوطلبی هم در دوره های روزانه و هم غیرروزانه و یا فقط در دوره های غیرروزانه مجاز به انتخاب رشته شده باشد .
پس از بررسی کارنامه اولیه و قبل از تکمیل فرم اینترنتی انتخاب رشته دکتری توصیه می کنیم دفترچه راهنمای انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۰ را به طور کامل و دقیق مطالعه فرمایید و سپس 50 کد رشته محل را از دفترچه و با توجه به رشته امتحانی خود با توجه به فاکتور های علاقه ، کیفیت ، مسافت دانشگاه تا محل سکونت و شهریه دکتری که به صورت حدودی در دسترس است ، انتخاب کنید .
بهتر است فرم پیش نویس انتخاب رشته آزمون دکتری سراسری را دانلود و پرینت نموده و اولویت های خود را در آن به صورت پیش فرض وارد نمایید و بعد از مشاهده نهایی ترتیب انتخاب های خود به سایت سازمان سنجش مراجعه و بدون پرداخت هیچ گونه هزینه ای به قسمت انتخاب رشته دکتری سراسری 1400 رفته و کد رشته محل ها را به ترتیب علاقه از شماره 1 تا 50 در فرم اینترنتی وارد کنید .
هر فرد می تواند پس از مطالعه دقیق دفترچه انتخاب رشته دکترا سراسری 1400 و با استفاده از نرم افزار انتخاب رشته دکتری هیوا ، فرم انتخاب رشته خود را به بهترین نحو ممکن تکمیل نماید . همچنین علاقه مندان به انتخاب رشته کنکور دکتری ۱۴۰۰ می توانند با بهره مندی از خدمات مشاوره تحصیلی تلفنی با مشاوران گروه مشاوره تحصیلی هیوا در ارتباط باشند تا فرم انتخاب رشته خود را به بهترین نحو ممکن تکمیل نمایند .
✔️ داوطلبان مجاز به انتخاب رشته دکتری سراسری می توانند از طریق سایت سازمان سنجش به نشانی فرم اینترنتی را تکمیل نمایند که لینک دانلود دفترچه انتخاب رشته دکتری در متن موجود است .
✔️ خیر انتخاب رشته دکتری در دوره ها روزانه ، نوبت دوم ، دانشگاه های پیام نور ، پردیس خودگردان و غیرانتفاعی کاملا رایگان است .
✔️ داوطلبان می توانند حداکثر 50 کدرشته محل را در فرم انتخاب رشته دکترا وارد کنند که به محض فعال شدن لینک دانلود دفترچه انتخاب رشته ، این لینک در متن مقاله قرار داده می شود .
برای مشاوره دفترچه راهنمای انتخاب رشته دکتری 1400
برای مشاوره دفترچه راهنمای انتخاب رشته دکتری 1400
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
درصورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با ایمیل یا شماره تلفن 9099071789 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 30000 ریال ) در ارتباط باشید تا از مزایای مشاوره حضوری گروه آموزشی هیوا بهره مند گردید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©