داوطلبان رشته های روانشناسی و مشاوره می توانند جهت دریافت مجوز اشتغال روانشناسی 1401 به سایت سازمان روانشناسی مراجعه نموده و پس از عضویت و پرداخت هزینه ثبت نام در این سازمان نسبت به تکمیل فرم تقاضانامه صدور پروانه اشتغال اقدام نمایند. سپس بعد از بررسی مدارک، متقاضیان به مصاحبه تخصصی برای دریافت مجوز اشتغال روانشناسی دعوت خواهند شد.
برای مشاوره مصاحبه سازمان نظام روانشناسی 1401
برای مشاوره مصاحبه سازمان نظام روانشناسی 1401
دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد و بالاتر رشته روانشناسی و مشاوره جهت دریافت پروانه اشتغال می توانند به سایت سازمان روانشناسی به نشانی pcoiran.ir مراجعه نموده و پس از ثبت نام در این سامانه شماره عضویت روانشناسی خود را دریافت نمایند. در واقع عضویت در سازمان نظام روانشناسی به منزله صلاحیت نهایی و تایید فرد به عنوان یک روانشناس نبوده؛ بلکه جزو یکی از مراحل لازم برای ثبت درخواست دریافت مجوز اشتغال شناخته شده است.
داوطلبان روانشناسی که قصد تاسیس و راه اندازی کلینیک های روانشناسی، مشاوره و درمان مراجعه کنندگان را دارند؛ می بایست کلیه مراحل لازم برای اخذ مجوز را به خوبی پشت سر گذاشته تا بعد از قبولی در همه مراحل بتوانند مدرک اشتغال روانشناسی خود را دریافت کنند. بنابراین، یکی از مهم ترین مراحل صدور مجوز تاسیس کلینیک روانشناسی، مصاحبه تخصصی نظام روانشناسی می باشد که توسط اساتید برجسته این سازمان، سوالات گزینش دریافت پروانه برای تمامی متقاضیان مطرح خواهد شد.
از آنجا که موفقیت در مصاحبه نظام روانشناسی؛ نشان دهنده داشتن صلاحیت های حرفه ای و شغلی در زمینه کار روانشناسی بوده، تصمیم داریم برای آشنایی بیشتر شما متقاضیان با فرآیند مصاحبه تخصصی روانشناسی توضیحاتی در رابطه با شرایط دعوت به مصاحبه، زمان، نحوه و سوالات مصاحبه سازمان نظام روانشناسی ۱۴۰۱ ارائه دهیم.
از جمله شروط اولیه دعوت به مصاحبه نظام روانشناسی داشتن حداقل مدرک کارشناسی ارشد در رشته های روانشناسی و مشاوره است. متقاضیان با داشتن این مدرک می توانند به سایت سازمان روانشناسی pcoiran.ir مراجعه کرده و فرم عضویت در سازمان را تکمیل نمایند، چرا که بدون تکمیل این فرم و دریافت شماره عضویت اجازه ثبت درخواست مجوز اشتغال را نخواهند داشت.
پس از این که از زمان عضویت متقاضیان در سامانه نظام روانشناسی به مدت یک سال گذشت، داوطلبان می توانند فرم 111 که همان تقاضای صدور پروانه اشتغال به کار روانشناسی است را تکمیل نمایند. به عبارت بهتر می توان گفت تا قبل از ارائه این درخواست هیچ گزینشی برای تایید و یا رد صلاحیت متقاضیان وجود ندارد.
برای شروع فرآیند اخذ مجوز ابتدا باید از چگونگی عضویت در سازمان نظام روانشناسی و ارسال مدارک و اطلاعات شخصی خود مطلع باشید. به منظور راهنمایی بیشتر داوطلبان نمونه فرم عضویت در سازمان روانشناسی به همراه تمامی مراحلی که متقاضی برای دریافت پروانه اشتغال ملزم به گذراندن است در مقاله زیر توضیح داده شده است.
پس از گذشت یک سال از عضویت داوطلب در سایت و ارسال تقاضا نامه صدور پروانه، اطلاعات متقاضی توسط کمیسیون سازمان روانشناسی بررسی شده و در صورتی که هیج نقصی در مدارک ارسالی وجود نداشته باشد، گزینش نهایی متقاضیان که از اهمیت بالایی نیز برخوردار است آغاز می گردد.
مصاحبه رشته روانشناسی به منظور بررسی توانمندی های علمی متقاضی، مهارت های رفتاری و اخلاقی و همچنین صلاحیت شغلی وی برگزار می گردد. متقاضیانی که قبل از حضور در جلسه مصاحبه، در دوره های مختلف کارورزی، پروژه های تحقیقاتی، همایش ها و کارگاه های آموزشی شرکت کرده اند به علت داشتن مهارت و تجارب عملی از شانس بیشتری برای قبولی در مصاحبه برخوردار خواهند بود.
مصاحبه نظام روانشناسی جهت تعیین صلاحیت فارغ التحصیلان رشته روانشناسی و مشاوره از طریق سنجش این افراد با طرح سوالات علمی، تخصصی و مهارتی انجام می شود. بنابراین، داوطلبانی که به دنبال دریافت پروانه اشتغال هستند لازم است خود را برای شرکت در جلسه مصاحبه سازمان نظام روانشناسی آماده نمایند.
تمامی سوالات گزینش مربوط به صدور مجوز اشتغال روانشناسی توسط اساتید برجسته این سازمان به صورت تئوری و مهارتی با اهداف مختلفی جهت سنجش مهارت های رفتاری، توانمندی های علمی و مسیر فکری تمامی متقاضیان طراحی شده و داوطلبان می توانند علاوه بر پاسخگویی به سوالات تئوری که در ارتباط با منابع درسی دانشگاهی هستند؛ به سوالات عملی نیز پاسخ دهند.
لذا، داوطلبان این مصاحبه تخصصی می توانند برای تقویت مهارت های عملی خود اقدامات لازم را انجام دهند؛ به عنوان مثال این افراد می توانند با شرکت در دوره های کارورزی، کنفرانس و سمینارها، کارگاه های آموزشی و انجام پروژه های میدانی مهارت و تخصص لازم را کسب نمایند. لازم به ذکر است که متقاضیان با شرکت در این جلسات مصاحبه نظام روانشناسی مانند آزمون های استخدامی به عنوان نیروی کار استخدام نشده و حقوق و مزایایی را دریافت نمی کنند؛ بلکه گواهی اشتغال به کار خود را که به منزله صلاحیت علمی داوطلب می باشد را دریافت می کنند.
همانطور که گفته شد مصاحبه تخصصی روانشناسی فقط به منظور صدور پروانه اشتغال برگزار شده تا متقاضی بتواند در حرفه مربوط به رشته خویش مشغول به کار شود. برخلاف مصاحبه سازمان های دیگر که ممکن است افراد را در مجموعه خود به استخدام درآورند،
پس از قبولی در این مصاحبه هیچ متقاضی به استخدام رسمی سازمان نظام روانشناسی پذیرفته نمی شود بلکه فقط مجوز شروع به کار خود را دریافت می نماید. لذا داشتن دانش تخصصی در رشته روانشناسی و مشاوره کافی است و نیازی به مطالعه منابع عقیدتی و سیاسی برای مصاحبه نیست.
پاسخ هایی که متقاضیان در جلسه مصاحبه به سوالات اساتید می دهند به علت وجود رویکرد های متفاوت در روانشناسی از شخصی به شخص دیگر فرق می کند. به متقاضیان توصیه می شود که از رویکرد ها و نظریه های پراکنده در پاسخ های خود استفاده نکرده و سلایق شخصی خود را در روند درمان کیس های پیشنهادی از سوی اساتید اعمال نکنند.
متقاضیان دریافت پروانه روانشناسی برای کسب اطلاعات بیشتر از شرایط لازم برای تاسیس مرکز مشاوره و روانشناسی می توانند به متن مقاله زیر مراجعه نمایید.
کارشناسان سامانه مشاوره هیوا می توانند به متقاضیان دریافت پروانه نظام روانشناسی اطلاعات تخصصی لازم را ارائه نموده و آنان را از طریق سیستم مشاوره تلفنی هیوا راهنمایی نمایند. بنابراین، کلیه داوطلبان می توانند در صورت داشتن هر گونه سوال در این زمینه پاسخ خود را از مشاوران هیوا جویا شوند.
✔️ متقاضیانی که علاقه مند به دریافت پروانه اشتغال در رشته های روانشناسی و مشاوره هستند باید در این مصاحبه شرکت نمایند که اطلاعات تکمیلی آن در متن مقاله موجود است.
✔️ همانطور که در متن مقاله نیز توضیح داده شد، زمان دقیقی برای دعوت به مصاحبه روانشناسی وجود ندارد بلکه با توجه به زمان ارائه تقاضا اخذ مجوز به مصاحبه دعوت خواهید شد.
✔️ با توجه به توضیحات مقاله، سوالات مصاحبه نظام روانشناسی مربوط به حوزه تخصصی روانشناسی و مشاوره بوده و سوالات سیاسی و عقیدتی در آن وجود ندارد.
برای مشاوره مصاحبه سازمان نظام روانشناسی 1401
برای مشاوره مصاحبه سازمان نظام روانشناسی 1401
سلام وقت بخیر من کارشناس ارشد روان شناسی بالینی هستم برای گرفتن پروانه مطب و شماره نظام روانشناسی باید چطوری اقدام کنم ممنونم از لطف و راهنمایی شما
سلام . در صورتی که مدرک کارشناسی مشاوره و یا روانشناسی دارین ، می تونین برای اخذ پروانه مرکز مشاوره ویا روانشناسی اقدام کنین ، باید ابتدا در سازمان نظام روانشناسی عضو بشین عبارت شرایط تاسیس مرکز مشاوره و روانشناسی هیوا رو در گوگل سرچ کنین .
با سلام و عرض ادب ؛ بنده می خواهم سوالی خدمت تون عرض نمایم و آن اینکه آیا فردی که کارشناسی ارشدش روان شناسی تربیتی است در صورت دریافت مجوز، می تواند در حوزه های دیگری غیر از حوزه ی تحصیلی (همچون مشاوره خانواده و...) فعایت کند ؟ البته بنده گرایش کارشناسیم عمومی بوده و ارشدم نیز تربیتی . اما قبلا در آموزش و پرورش در حوزه ی آموزش خانواده فعالیت نموده ام و در این رابطه دوره هایی نیز گذرانده ام .
سلام . می تونین مجوز تاسیس مرکز مشاوره و روانشناسی بگیرین و در حوزه مورد نظرتون فعالیت کنین .
سلام فوق لیسانس برنامه ریزی آموزشی زیر گروه رشته علوم تربیتی می تونه جهت دریافت مجوز پروانه روان شناسی اقدام کنه؟
سلام . خیر ، برای دریافت مجوز تاسیس دفتر مشاوره و روانشناسی باید مدرک روانشناسی و یا مشاوره داشته باشین .
مقالات منتخب سردبیر
منتخب های خواندنی
ارتباط با ما
در صورتی که برای مشاوره در تمامی زمینه های ذکر شده در سایت، به دانش چندین ساله ما در این زمینه نیاز داشتید می توانید با شماره تلفن 9099075305 ( تماس با تلفن ثابت از سراسر کشور و به ازای هر دقیقه 110000 ریال ) در ارتباط باشید. همچنین می توانید از طریق فرم ارتباط با ما، پیام ها و انتقادات و پیشنهادات خود را برای ما ارسال نمایید. سایت مشاوره هیوا یک مرکز خصوصی و غیرانتفاعی است و به هیچ ارگان دولتی و خصوصی دیگر اعم از سازمان سنجش ، دانشگاه آزاد و .... هیچگونه وابستگی ندارد.
جهت ارئه انتقادات، پیشنهادات و شکایات با شماره تلفن 54787700-021 تماس حاصل فرمایید.
تمامی حقوق این سایت متعلق به هیوا می باشد ©